| Fn1613 a întrebat:

Cum pot sa fac un baiat sa nu mai placa o fata ci sa ma placa pe mine? sscz au mai fost puse intrebari de genul asta dar nu gasesc raspunsul potrivit! app. dau funda, multumesccc! happy happy happy kiss

Răspuns Câştigător
| Paula007 a răspuns:

Nu poti.pentru ca e vorba de sentimentele lui. si catre cine sunt orientate ele.tot ce poti face este sa fii tu insati, sa-i fii o prietena adevarata si sa nu intervii intre el si ea. in timp, daca sentimentele tale pentru el vor rezista, el isi va seama si va alege : daca sa ramana alaturi de iubita, sau daca tu ai fi mai potrivita alaturi de el. dar nu incerca sa intervii in aceasta decizie pentru ca daca ii vei influenta hotararea, risti sa-l pierzi definitiv.

totusi.eu cred ca intre timp vei gasi o alta persoana care-ti va trezi alte trairi. poate mai profundewinking

4 răspunsuri:
| Anakatsu a răspuns:

Sa faci rost de un asemenea baiat este usor partea cea mai grea este sa il pastrezi. pe parcurs cine stie poate se imprieteneste cu alta si. de aici te las sa te gandesti tu tongue

| daniela_9291 a răspuns:

Pai sa fii mai frumoasa mai de treaba, sa deveniti foarte buni prieteni si apoi sa ii zici ca il placi si poate aflii ca si el te place. Dar sincer nu face chestia asta nu e frumos din partea ta...in fine stiu cum e sa fi indragostita...ai face orice sa fi cu persoana iubitawinking

| andreea_9244 a răspuns:

Pai trebuie sa vorbesti um pic mai des cu el iar uneori sa nu-l mai bagi in seama peste ceva timp pune o prietena de incredere sa-l intrebe daca te place, daca i se subtiaza vocea sau se inroseste sau ambele inseamna ca te place...crede-ma merge

| DIaNa_7326 a răspuns:

O intrebare thinking Poti sa ii poruncesti inimii? raised eyebrows