Ai epuizat toti baietii, de ai revenit la catelusul ala pe care il tratai cu indiferenta?
Prost ar fi sa se mai si uite la tine daca ar avea putina mandrie.
De ce te-ar mai baga ins eama daca nu ai vrut sa-i dai atentie?
Nu crezi ca-i normal ca la un moment dat sa nu-i mai pese de tine?
Ca eu asa vad treaba asta.
Acum nici daca-l rogi in genunchi nu te va mai baga ins eama, ca nu-l mai intersezi. Este chestie de orgoliu masculin!
Cand ii dai flit cuiva, nu te astepta ca vreodata sa te mai placa sau accepte!
Cum adica "dar vreau sa fie din nou ca inainte."? Adica vrei sa stea iar dupa curul tau si tu sa ii dai cu flit?
Sincer in locul lui nu te-as mai baga in seama deloc.
Auzi dar ce crezi tu ca faci aici? Eu cred ca iti place sa se roage omul de tine. Acum ca nu o mai face vrei sa o facă din nou... Eu zic sa il lasi in pace daca mai ai un gram de rusine. Iar el daca are demnitate nu o sa fie cu tine... Eu cred ca il placeai si atunci, dar acum ca vezi ca nu iti mai da atentie vrei sa stea iar ca catelul dupa tine cum iti placea sa faca si atunci.
Corect! Îi plăcea de el! Oricum când un băiat se umilește și se ține cu decență după o fată adică nu e nesimțit sau pervers acel băiat vrea ceva serios cu fata respectivă.
Ce să faci! Altădată când un băiat te divinizează nu-l mai respinge! Vorbește și tu cu el vezi ce are în cap, ce vrea. Vrea ceva serios! În general un băiat care se umilește și tot se ține după tine dar cu o anumită decență adică nu e pervers acel băiat vrea ceva serios cu tine. Tine-l în șah și nu-l mai respinge că mai târziu o să îți pară rău.
Asa se intampla de obicei, dar baiatul daca nu mai vrea nu ai ce sa ii faci. Asta este, mergi mai departe, ori ii spui ca il placi si vezi daca vrea ceva, daca nua sta e, mai sunt destui baieti.