Vorbeste cu el, arata-i ca il placi.
Fi draguta cu el, dar nu deveni agasanta
Fi mereu vesela
Bafta!
Eh Nebun'o. Invita-l p'afara, el o sa inceapa sa comunice cu tine, o sa te placa mai mult (sau nu, depinde). Discutati cat de cat liber. Daca nu vrea si el e tipu' de baiat care sta mai mult in casa decat afara, afla cu ce isi preocupa timpul si intra in lumea lui
. Mult succes!
El timid si tu mai nebunatica? oh doamne unde se ascund fete ca tine?. Daca e mai timid atunci fii tu cea care face primii pasi, cel putin la inceput. Mai de mult si eu eram foarte timid si imi placea de o fata careia ii placea si ei de mine... Doar ca era genul care il lasa pe baiat sa faca tot, si fiind prima mea prietena mi-a fost greu si frica sa ii cer prietenia, primul sarut etc.etc. Ideea e ca ar trebui tu sa faci primul pas si pe parcurs va prinde si el tupeu. Bafta.
Baga-te cu el in seama, cere-i id`ul de mess ( e mai usor de vorbit) Da-l peste cap, zapaceste-l cu felul tau de a fi Cand treci pe langa el trage-i cu ochiul
si cheama-l sa stati mai mult impreuna
Aratai ca nu esti chiar atat de,, nebuna,, fa ce face si el as te apropii mai mult de el el va fi timid desigur dar incepe tu o discutiie (ca sati pot spune mai multe spune-mi cati ani ai tu si el)
eu 16 :X el 17:X
Cheama-l pe afara, majoritatea adolecentilor, fie din cauza ca nu au prieteni, nu sunt prea "bagati in seama", nu ies pe afara. Asa ca ia-l pe afara cu o gasca de prieteni apoi incet, incet te desparti de cate un membru din gasca si vei ramane cu el. Daca stii ca te place, si sentimentele sunt reciproc, spune-i, si sigur vei putea comunica altfel cu el.