| aNoNimusss9528 a întrebat:

Cum pot sa fiu cu o fata daca ea zice sa ramanem prieteni?

9 răspunsuri:
| oz a răspuns:

Nu te place fizic. Tinand cont ca vrea sa fiti prieteni, inseamna ca nu caracterul e problema, ci fizicul... Fetele se uita la fizic la fel de mult ca si noi.
"Poate fata aceea tine atat de mult la tine incat nu doreste sa strice prietenia" astea sunt povesti, stai tu linistit happy

| anDa a răspuns:

Poate fata aceea tine atat de mult la tine incat nu doreste sa strice prietenia, provocata de vreo despartire din cadrul unei relatii. Crede-ma sunt foarte multe cazuri. Cat despre a fi cu aceea fata... poti sa te bazezi mai bine pe relatia de amicitie. Un prieten iti va fi mereu alaturi, o iubita mai putin.

| rebeca a răspuns:

"Mai bine ramanem prieteni." = "Nu vreau sa avem o relatie pentru ca nu simt nimic pentru tine si nu ma atragi."
E un refuz mai elegant pentru ca nu vrea sa strice relatia de prietenie dintre voi.
Probabil ii este foarte greu sa te vada altfel decat un bun prieten...sunt multe de genul acesta.Obisnuinta.Asa cum multe dupa ce iubesc nu pot avea o relatie de amicitie cu acel baiat.
Eu una zis sa renunti, nu are rost sa strici ce e frumos acum...mai ales daca ea nu isi doreste.
Baftawinking

| BoBBy a răspuns:

Asa sunt fetele...nu poti sa le intelegi cateodata.

| alexxx_5812 a răspuns:

Cand afli raspunsul la intrebarea asta te rog eu frumos zimil si mie pentru ca de 2 ani ma enervez si ma chinui sa inteleg "DOAR PRIETENI"si crede-ma am insistat dar in zadar.Nu am inteles nici pana in momentul actual de ce doar prieteni si nu mai mult worried in fine bafta dar sfatul meu este sa gasesti pe altcineva pentru ca daca lupti pentru iubire te vei alege cu ce m-am ales si eu nimic si suferinta BfT.

| alexxx_5812 a răspuns:

Bune raspunsuri au dat fetele laughing) deci baieti vedeti ca nu are nici un rost sa cautati iubire.Arati bine esti bun la pat=IUBIRE si noi care ne chinuim cu romantisme si pretenii pentru a putea lega o relatie(tampenii) pana la urma doar prieteni:este o formalitate de a iti zice stii imi place sa ma folosesc de tine prostule dar eu ma *** cu altu ca arata bine.In fineal atrctia fizica conteaza pentru ea mai mult decat pretenia(adica sentimentele tale). Pe scurt te refuza politicos ca sa invatat cu tine nu vrea sa te piarda ca prieten. Daca va multumiti cu raspunsu asta va spun sincer o sa aveti parte de multi nervi si suferinta...BfT

| Kolp a răspuns:

Florin, cum a zis si ozwinking
Poti sa fii cu ea doar daca te pui pe sala, iti schimbi look-ul si iei o noua reputatie stiu si eu.
Sau pur si simplu las-o balta nu merita pentru. o fata.
Totusi fa sport tatywinking

| Moni. a răspuns:

Asa am refuzat eu pe cineva acum o luna, cam asa.
A fost un refuz mai elegant cum spune rebeca, deoarece imi placea de altcineva si nu prea imi placea fizicul lui.
Poate asa a facut si ea, sau poate fata chiar vrea prietenia ta...desi e mai putin credibil.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Next ...nu mai astepta sa zic ea "da" ramaneti prietenii...