Buna.
Intreab-o intr-o conversatie deschisa, ca cu ce considera ea ca ai devenit aiurea in relatia voastra in care nu ati fost doar prieteni.
Spune-i direct si sincer ca sentimentele tale fata de ea nu se rezuma la cuvantul " prietenie ".
Insa pana la acest pas, trebuie sa faci gesturi tandre. Sa ii arati ca esti alaturi de ea si sa incerci sa ii faci pe plac. Adica fa ce-i place. Oricarei fete ii place sa i se acorde atentie. Iar cand gasesti momentul potrivit trebuie sa ii spui ce ti.am spus mai sus, gen sa va oferiti o noua sansa.
Mult succes! :*
"Ce credeti mai merita sa o iubesc?"
Numai tu stii raspunsul la aceasta intrebare. Oricum, nu poti sa-i spui inimii pe cine sa iubeasca. Daca doresti iti dau id meu pe privat si poti sa imi povestesti si sa vorbim, sa te ajut.
Cred ca nu te-a iubit nicioadata, a fost ceva pe moment, poate era o confuzie, poate doar i erai drag altfel nu s-ar mai fi uitat la altul. Incearca sa vorbesti cu ea deshis si intreab-o daca te mai place sau ce relatie vrea sa fie intre voi (iubiti, amici). Nu ai putea sa o faci sa te iubeasca, daca ea nu simte nimic pentru tine. :-p Mult succes!