Eu zic sa te bag in seama cu el.sa faci tot posibilul sa fii observata... iar daca e timid nu cred ca daca stai si nu faci nimic o sa vina el la tine...asta e parerea mea. adica o sa razi : am fost la ziua unui baiat (eu sunt baiat) si acolo a venit si o fata (de care imi place da tot asa timida) si m-am bagat in vorba o luam la dans si puna la urma am aflat ca ii placea de mine. Ideea e ca daca nu incerci.degeaba
Incearca sa fii cat mai mult in preajma lui, sa generezi tot felul de discutii si poate el prinde curaj si va fi mai deschis.
Daca iti place un baiat ar trebui s alupti pentru el. daca lui nu ii place de tine, ci de colega ta de clasa si tie iti place de el eu consider ca ar trebui s ail cuceresti.de ce sa i-l lasi alteia?
Nu stiu cati ani ai. dar dupa intrebare nu cred ca 18...in fine la varsta ta merge cu prieteni comuni.mai incolo o sa-ti dai tu seama
Pai tu il cunosti macar? si daca ii place de alta fata deja lupta e cam pierduta daca nu va cunoasteti mai deloc, oricum nici un baiat nu e 100 la suta timid, sa fim seriosi daca se iroseste cand te vede ok e timid si te place daca doar nu vb mai cu nimeni si nu l-ai vazut zambind in viata ta e clar, il doare in cot de unde e si ce sentampla in jurul lui deci e ignorant nu timid si oricum daca ii place de alta fata si nu tea observat pe tine prima e cam rau.ca daca sa zicem ca te pui cu el super, bla blah blah o baby o baby si aia se da putin la el sau ceva apoi o sa vi pe site si o sa zici, mda, sfat, ma inseala cu aia de care ii placea inaintea mea...eu sicer nu as alerga dupa un baiat daca el nu ma place, e injositor si strici viata lor(2)si plus a ta ca cine stie ce se mai intampla oricum noroc si gandeste logic si realist