| Alex a întrebat:

Cum pot sa fiu romantic cu prietena mea?

8 răspunsuri:
| ViatacuLouie a răspuns:

Sarut-o pe gat si are orgasm instant.

| neutrino a răspuns:

Canta-i romante cat mai des!

| rousz a răspuns:

Cred ca numai tu ar trebui sa stii asta este prietena ta, trebuie sa stii cam ce-i place si ce nu. Surprinde-o nu stiu, numai prin simplu fapt ca iesiti sa va plimbati si brusc o iei in brate si o saruti, sau o floare, sau vorbe dragute, sunt multe lucruri si sunt multe cuvinte prin care iti poti exprima romantistul :-D, gandeste-te si trebuie sa-ti vina o ideewinking bafta

| OnuOnulică a răspuns:

Te comporti frumos cu ea, ii cumperi mereu flori. O scoti in oras, mergi cu ea la cinema happy
Macar la ocazii speciale nu neaparat in fiecare zi. Arata-i ca o iubesti...

| HeadShoot32 a răspuns:

Tu o cunosti, tu stii ce sa faci. Cel mai sigur, faci ceva dragut, dragut devine automat romantic, mai ales daca vine din partea prietenului.

| PisSsy a răspuns:

Poti sa o inviti in oras la o plimbare si sa-i dai o floare, sa o duci la un ceai sa povestiti si sa nu incerci sa fi prea indraznet, sa o saruti pe frunte, sa ii saruti mana. Sa o inviti la tine acasa sa pui o melodie lenta si sa o intrebi daca vrea sa danseze cu tine.

| grab a răspuns:

Tot ce inseamna atentie si alinturi se considera romantism primar. flori, mici cadouri, mers in locuri inedite, mesaje siropoase in miezu noptii, telefon de buna dimineata, un ceai cald intr-o seara de iarna, un weekend in doi intr-o cabana la munte, un film de dragoste in doi...

| VerginicăVacăGrasă a răspuns:

Nu fi k i se urca la cap

Întrebări similare