Nu il mai baga in seama, ignora-l, cand vine spre tine pleaca. daca nu functioneaza spune-i-o, in fata sau printr-un mesaj.
bafta! :*
Fi indiferenta si nepasatoare nul badga in seamna si daca tot nu merge injurl dracu si gata
Aiurea...
nu il mai baga in seama evital eu stiu
Dar dc vrei sa afle astea?
Chiar nu il mai placi? sau.
Treaba tha faci cum vrei dar dupa o sa regreti cred eu.
Fi rece, indiferenta, nu-l baga in seama, nu te uita la el.sau ii spui direct ca nu-ti mai place.`
Nu trebuie sa te comporti in nici un fel... daca cu adevarat nu-l mai placi asta se va vedea si el va realiza ca nu mai esti interesata.
Evital o perioada, sau fa misto de el , sau spune-i in fata, adevaru doare uneori
In primul rand, buna ziua. Nu cred ca ar trebui sa arati chestia aceasta cuiva. In primul rand, e cazul ca, tu sa fii constienta ca totul s-a racit fata de persoana lui. Nu trebuie sa arati sau sa dovedesti chestia aceasta vreunei persoane. Nu, trebuie sa-ti demonstrezi tie! In materie de comportament, discutiile voastre nu trebuie sa fie detailate, dar nici prea reci. Ar trebui sa fie o discutie amiabila, ca intre doi amici. Nicidecum, dusmani, daca relatia de iubire s-a degradat, asta nu inseamna ca eventuala relatie de amicitie nu poate rezista. Am sa-ti mai transmit ceva: "Ceea ce ai de aratat, demonstrat, trebuie sa-ti demonstrezi tie anterior. E valabil in orice situatie, nu numai in cea prezentata, de tine, mai sus." Bafta.