Sunt fata,si ar trebui sa vb cu o fata cu care te intelegi foarte bine cu ea si sa fie o prietea foarte bunaa fetei placute, pe care sa o rogi sa o intrebe pe acea fata pe care o placi daca simte ceva pentru tine sau daca poiate simti vreodata ceva pentru tine. Dupa ce a intrebat-o, daca raspunsul va fi nu, mai bine nu mai incerca, in timp o sa apara altcineva...
Buna! saftul meu e s anul apelezi la intermediari, prieteni comuni, care sa discute cu ea despre ce simti tu pentru dansa, pentru ca nu se vor produce decat neintelegeri. Fii doar tu si ea in aceatsa posibila relatie. Arata-i ca o plaic za, bindu-i de cate ori o intalnesti si intrand cu ea in vorba, de acte ori va intalniti sa va despartitit pupo si ia-o in brate, pentru ca atsfel vei ajunge sa te apropii mai mult de ea si te va vedea cel putin ca pe un bun prieten, daca nu ca pe un posibil viitor iubit, abordeaza mereu suboecte care o intereseaza is pe ea, afla ce iiplace si ce nu etc, sun-o din cand in cand fara un motiv anume, doar pentru a o vedea ce face/pentru a-i auzi vocea etc, trimite-i uenori mesaje de buna dimineata sau de noapte buna, trimite-i pe mess, in timp ce vorbiti, nsite melodii de dragoste, da-i likeuri pe facebook la toate pozele si la unele is comentarii, de tipul ca e draguta in poza aia, ca e frumoasa, ca ii sta bine imbracata in rochia repectiva/in culoarea respectiva, fa-i complimete si cand av intalniti fata in afta, ia-i apararea daca are o disputa cu cineva, arata-i ca iti pasa de dansa si sustine-o si fii alaturi de ea daca iti pove4stetse vreo problema de a ei, incurajeaz-o ianintea exmebinelor/tezelor, invit-o in oras, la o plimbare in aprc prin zapada, la o cafea/un suc, la patinoar, alfilm, la mall etc, ii poti 0feri o floare sua si mai bine un cadou dragut si simbolic pentru Craciun etc. Bafta si sa fii fericit!
1.Fii tandru si "impunei" gandul ca tii la ea.
2.Rupe bariera atingeri permiteti unele atingeri in timpul discutie fa-o sa se acomodeze la ele
3.Cand discuti priveste-o in ochi.
4.Fa-ti un zambet ideal pe carel o sal cadunezi doar ei; D
5.Fa-i complemente cat mai multe.
6.Fii cu ea, mereu
7.Nu injura.
8.Fii amabil.
9.Laudo
Buna Paii, daca vrei ca acea fata sa isi dea seama, portate frumos cu ea, iai apararea, pe mess sau facebook, spune-i ca are poze frumoase, bagate cu ea in seama, daca are statusuri triste sau ceva de genu fii alaturi.Si, daca i-ai spune in fiecare zi unei fete ca o iubesti si ei ii place de altcineva nu ai nicio sansa si te-ar crede "nebun", "disperat".Sau daca acea fata nu place pe altcineva si tu tot insisti, iti poti da seama dupa raspunsul ei. adica daca sta si se gandeste eu cred ca se gandeste daca iti spune ca si ea te place sa nu, iar daca raspunde direct inseamna ca n-ai nici o sansa. Sper ca te-am ajutat.