| mikutzzza1000 a întrebat:

Cum pot sa-i demonstrez unui "golan" cu care sunt intr-o relatie ca tin la el enorm de mult? Cum ar trebui sa ma comport cu el in asa fel incat sa-l fac sa ma iubeasca? El are comportamentu tipic unu golan, noptii albe petrecute cu baieti prin baruri, alcool, tot tacamul...singuru moment care il petrecem noi doi singuri e doar seara, adevarul e ca el nu prea iese ziua si daca o face se duce direct la bar, si am impresia ca prieteni lui sunt undeva mult mai sus decat mine la petrecut timpul cu el. El zice ca tine la mine dar nu prea imi arata lucrul acesta, adica nu stiu nu vad asta, daca e asa de ce mai tot timpul face numai tampeni si imi zice ca ii pare rau si isi cere iertare dar a 2 zi iar greseste? Cel mai mult vreau sa stiu cum ar trebui sa ma port cu el?

7 răspunsuri:
| IngerulSiDraculTau a răspuns:

Stand si gandindu-te asa la rece se merita? eu una nu mi-as complica viata cu unu din asta...iar sa ii demonstrez ce? ca il iubesc nici atata! ar fi pierdere de timp si risipa de energie. tipul asta de oameni nu se schimba niciodata.iar orice i-ai spune si orice i-ai demonstra este inutil pentru ca ei nu se iubesc nici pi ei singuri atunci o alta persoana nici atat. funda?

Răspuns utilizator avertizat
| BRG a răspuns:

Nu merită să-ți irosești anii tinereții cu care nu te vei m ai întîlnii niciodată, cu un om ca ăsta, dacă îl poți numi om.

| Allexis a răspuns:

Daca e golan, cum zici tu, il doare fix undeva ca tii la el. Voi chiar nu stiti sa va alegeti iubitii / iubitele, din ce vad pe site-ul asta.

| express11 a răspuns:

Cinta-i la trompeta!

| baiatulxboyx a răspuns:

I-ai o bere. Nu, serios acum, se merita?

| niic a răspuns:

Parca povestea ta e trasa la indigo cu a mea sad si eu sunt de cateva zile cu un tip mai mic decat mine cu 4 ani si exact acelasi comportament il are. sincer iti spun ca nu se merita sa stai cu o asemenea persoana, baieti sunt destui, tu trebuie sa stii unde sa cauti si pe care sa-l alegi sad