| Gyony_92 a întrebat:

Cum pot sa-i ofer un cadou fetei daca ziua de nastere este odata la 4 ani, adica 29 februarie. Ci ca anul acesta nu-i aceasta data, dar ma gindesc sa-i ofer cadoul pe data de 28 februarie seara la 12. astept vreo idee.

Răspuns Câştigător
| ILoveSKRILLEX a răspuns:

Saa wedemm thinking

Daca ai mintea perversaalaughing dua la tine acasa sih "jucativaasmug"(normal daca sih paartenera este de akord smug) sih astai un cadou fainh

sau manh ceva de genu
Sucess`:*:*

6 răspunsuri:
| Barajag a răspuns:

Eu cred ca va fi bucuroasa, daca i-ai da cadoul la ora 12 noaptea, cel mai frumos loc ar fi un restaurant, iar impreuna cu acel dar, sa ai si un buchet frumos de trandafiri sau orice alte flori crezi ca ei ii plac.La multi ani de pe acum si bafta!

| madalicious a răspuns:

Ia-o la o plimbare pe la 10 seara si prelungeste plimbarea pana la 12. Sigur se va supara putin dar ii va trece imediat cand v-a vedea de ce ai retinut-o atata timp.tongue

| pau2009 a răspuns:

Buna idee, is de acord cu tine

| VecinaDeLa3 a răspuns:

Ce ghinion are saraca fata...Nu cred ca e aiurea cred ca o sa se simta bine daca ii dai cadoul poate nu se va simti uitata sau rau ca ziua ei e pe 29 februarie.Ai o idee super cu 12 noaptea.

| nykgio a răspuns:

Ar fi o idee buna cadoul la 12 noaptea. dar merg si pe parerea ca odata la 4 ani ea o sa implineasca abia un an.

| micuta_6925 a răspuns:

Eu la fel sint nascuta pe 29.02.asa ca daca ii vei face un cadou din inima va fi binevenit si pe 28 si pe 01!