| ioanaza a întrebat:

Cum pot sa ies in evidenta pentru un baiat? adica eu sunt clasa a 7 si el la fel (sunem in aceiasi clasa). In clasa a 4 am fost cu el, dar nu a fost o relatie indelungata, dar el a mai flirtat cu mine de cand ne-am despartit... vreau neaparat ajutor, sufar... trebuie sa il bag eu in seama sau astept, oricum nici nu se uita la mine.

4 răspunsuri:
| Elvina a răspuns:

Probabil nici nu te vede si doar tie iti place de el. Ori iesi in evidenta prin imbracaminte si comportament ori o lasi balta. Baieti sunt o multime in lume.

| Hieer a răspuns:

Hai ma nene, suferi la 14 ani? Ai inceput sa ai relatii din clasa a 4-a..pe la liceu ce o sa mai faci? Vezi-ti de copilarie si lasa prostiile astea ca o sa ai timp sa suferi pentru o persoana iubita.

| Theaxniz a răspuns:

Incearca nu ai ce pierde daca nu reusesti cu el mai sunt multi baieti care te asteapta acum sau poate in viitor.Dar nu rata sansa de a incerca!

| Giho a răspuns:

Asculta un sfat de la un baiat, pe mine la fel m-a iubit o fata si ma iubeste si acum, dar putina vreme in urma o iubeam si eu, la fel o ignoram dar imi venea greu sa ii spun ca o iubesc, fii atent la cum se comporta cu tine, sau incepe o discutie cu el si o sa vezi ca poate te iubeste, daca nu merge, spune-i ca il iubesti ea mi-a scris oficial ca ma iubeste si am iesit o perioada.