| LittleKiss a întrebat:

Cum pot sa ii spun fostului meu prieten ca vreau sa ne impacam? ( el are prietena, dar a zis ca inca tine la mine...) si stie si el ca eu tin la el... si cand o prietena de-a mea i-a spus ca tin la el a zis ca deocamdata nu face nimic, deoarece ca are prietena. ce sa faaaac? ( stiu ca am mai pus odata intrebarea dar tot nu m-am lamurit) FUNDA

Răspuns Câştigător
| VampireღOnyx a răspuns:

Pai scuza-ma dar daca are prietena si spune ca tine la tine ar putea sa nu fie sincer happy nu poti sa iubesti doua fete in acelasi timp :-\...decat daca ai probleme dar in fine. Acum, eu te sfatuiesc sa vorbesti cu el daca te iubeste intr-adevar sa se desparta de prietena sa sau sa nu iti mai dea atatea speranta. Ca sa te impaci cu el, i-ai putea spune ca tu il iubesti sincer si chiar vrei sa te impaci cu el. Vezi ce iti raspunde si in functie de asta tu hotarasti. Baietii sunt dificult oh go on! fundita?

3 răspunsuri:
| Lylly a răspuns:

Eu cred ca ar trebui sa il inviti la o discutie fata in fata in care sa ii spui ca tu inca mai tii la el si ca iti doresti sa va impacati, nu ii cere un raspuns in acel moment deoarece s-ar putea sa fie unul negativ.Da-i timp sa se gandeasca si amintestei toate momentele frumoase. Daca raspunsul o sa fie tot negativ nu dipera mai sunt baieti.(Nu vorbi urat despre actuala lui prietena, l-ar pute supara.)
Succes!

| Ioanaa1796 a răspuns:

Eu cred ca fostul tau prieten are o "iubita"doar ca sa te faca pe tine geloasa`...mai usor ar fi pentru tine daca i`ai spune pe messenger, daca tii greu sa ii spui in fata...succes

| LittleKiss explică:

Multumesc de raspunsuri :X mai astept :X