| Anduuuu a întrebat:

Cum pot sa ii spun persoanei iubite. ca tin foarte mult la el..si ca as vrea sa ne impacam.
Eu sunt foarte rusinoasa si nu prea am curaju sa ii zic asta in fata.

Răspuns Câştigător
| pisicutzamik a răspuns:

Buna,asa eram si eu inainte, dar acum mi-am dat seama cat de frumos este sentimentul cand vezi persoana iubita ca zambeste cand ii spui "te iubesc" sa-i vezi sclipirea din ochii! gaseste-ti cuvintele si spune-i ce simti, daca nu poti sa-i spui la telefon sau in fata trimite-i cate un mesaj frumos cand nu se asteapta, si lasa rusinea la o parte ca a sa pierzi multe in viata! bafta

5 răspunsuri:
| Adry05 a răspuns:

Buna!
Spune-i pe mess daca te simti mai in largul tau, sau la telefon, ceva in genul: "heey, uite ce e, eu inca te plac, nu am reusit sa te uit desi am incercat. Sper ca si tu mai ti la mine, deoarece as vrea sa ne impacam. "

| Andandut a răspuns:

Trimite-i un sms pe telefon si spune-i exact ce simti.Cu siguranta prin scris o sa iti fie mai usor sa iti declari sentimentele.
Iubirea e un sentiment atat de frumos mai ales cand il impartasesti, incearca sa dai putin rusinea la o parte.Doar putin. Cred ca merita baiatul pe care-l iubesti sa incerci faci asta pentru el, nu?
Nu-ti fie rusine sa-l faci fericit!
O sa se simta foarte bine cand va afla ceea ce simti tu acum...
Nu lasa timpul sa se scurga, pentru ca odata cu el se scurg si momentele voastre de fericire.
Crede-ma ca uneori.....chiar e prea tarziu. sad
Hai, curaj, da-i un sms! Ai sa vezi ca va fi bine! Te pup:*

| Konata a răspuns:

Imagineaza-ti ca, supa ce ii spui ce simti pentru el va fi mult mai bine si veti fi impreuna, va veti simti super impreuna. Succes!

| irrumator30 a răspuns:

Treci peste rusine, daca il vrei inapoi langa tine. ii spui pur si simplu, cand sunteti doar voi doi, ca inca tii la el si il vrei linga tine. Exista doar doua posibilitati: t respinge sau t doreste si el linga el, inapoi.

Mult succes!

| AnonimLove14 a răspuns:

Uite si eu eram rusinoasa.Deci am incercat de multe ori sa-i zic si n-am putut.Nu vreau sa-ti spun fa-ti curaj fiindca stiu cat de greu este.Eu am facut asa:m-am dus la el m-am uitat in ochii lui si am spus.Stiu ca tie in dituatia ta iti este greu sa faci asta dar crede-ma primul cuvant si primele doua secunde sunt grele. Daca treci de ele restul e floare la ureche.Deci daca te face sa te simti mai bine poti vorbi cu el intr-un loc retras. Uite poate ai vrea sa-i trimiti mesaj pe Facebook sau Messenger dar mai bine i-o spui in fata.Ai o satisfactie mult mai mare in plus ce poate rezolva un mesaj mai mult ca vorbitul face-to-face.Vad asta la multa lume sunt impreauna dar vorbesc numai pe Facebook si asta o vad o mare prostie.Sincer. Sper ca te-am ajutat happy