Glumeste si tu cu ea mai intai, tachineaz-o, vezi cum se comporta in preajma ta. Nu poti sa te duci la ea si sa-i zici din prima " Te iubesc" pentru ca o va bufni rasul sau o vei speria daca e mai timida, iar tu vei ramane cu buza umflata. Stii tu ca graba strica treaba. Mai bine incet si sigur decat repede si praf.
Dc o iubeste? baaaaaaaaaaaaa unde a ajuns lumea frate! pai e frumoasa einstein daca ii place are motive ce oi vrea sa afle toata tare d ce o place el.iti dau eu un sfat da-te tare si pe langa ea.nu te lasa usor ca o fura altul si dupa aia stai ca mine ca cucu in iarba
Babriela! daca citeai mesajula ala asa cum am vrut eu sa il spun acum intelegeai aletceva dar mai bine lasa ca nu ma intelege nimeni ce vreau sa zic
Viper einsten... daca ai fi putin destept ti-ai da seama ca nu poti iubi pe cineva doar pentru ca este frumoasa, frumos! Si asa se intampla cand pui o intrebare pentru toata tara.
Mda am mai glumit cu ea din astea si nu s-a suparat chair ii palcea dar imi e ca daca ii zic dupa nu o sa mai vb cu mine si suntem prieteni buni...
Remusopen întreabă: