| rachel63728 a întrebat:

Cum pot sa ii zic unui baiat ca-l iubesc, dar gen nu in fata direct? Si cum pot sa-mi dau seama ca ii pasa de mine dar ii e greu sa-si exprime sentimentele?

3 răspunsuri:
| user11080601008 a răspuns:

Incearca sa faci contact vizual, sa ii si zâmbești cand faci asta, da i semne indirecte prin modul tau. daca te place si el o sa si dea seama si va incerca sa se bage in seama cu tine, veți avea un talking stage.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Hei

Întotdeauna am mers pe principiul "iubirea se simte nu se spune sau cere"

Cel mai tare lucru pe care îl poți oferi cuiva este vulnerabilitatea, să poți deveni slab în fața cuiva, să ai încredere că nu te va judeca și că din contră îți va fi alaturi

Iubirea se simte și mai ales se simte atunci când oferim timpul și atenția noastră, respectul

Atunci când ne străduim să fim acolo și să ajutăm cat putem, când suntem constant și ne facem timp chiar daca nu avem

Când ne arătăm afecțiunea cu lucurile pe care le spunem, ca de exemplu "astăzi m-am simțit minunat lângă tine, e o plăcere să vorbim" sau prin gesturi ca de exemplu să vi la timp la o întâlnire, să-i scrii ceva sau să îi gătești ceva poate pur și simplu să îl faci să râdă, să-l scoți undeva

Cred că ai prins ideea

Mult succes!

| Emma30555 a răspuns:

Prin fapte îți dai seama dacă el tine la tine. Depinde cum se poarta. La fel și tu poți sa i spui indirect ca îl iubești tot prin fapte. Dacă petreceți timp împreună, va simțiți bine unul în compania altuia, sunteți atenți și săritori unul cu altul etc