Fiecare sa se gandeasca pentru el, inventeaza tu, ceva original, de ce sa spunem noi, sa vina din proprie initativa asa e frumos
El imi zice mie "pui" si imi place foarte mult...dar nu am idee cum as putea sa ii zic si eu lui sa se simta la fel de special...
Îți dai seama că 80% dintre femeile (sau bărbații) din România care s ealintă între ei își spun pui. Tu chiar te simți specială când auzi astea 3 litere?
Ce treaba ai tu cu fata daca ea se simte speciata cand aude astea 3 litere? ...Foarte fain raspunsul...
...ursuleţ,îngeraş,motănel şi alte chestii greţoase.
Toate diminutivele de 3 lei.
Credeam că ai murit.
N-ai tu norocul ăsta.
Meh, dacă n-am cu ce să profit după moartea ta tot degeaba. Lasă-mi și mie acolo ceva mai de valoare.
Ţi-o las pe mama.
Meh. Nu-mi plac mamele, n-am fantezii de genul. Majoritatea sunt grase, urâte sau bătreâne. Sau toate la un loc. Altceva.
Nu-i grasă. Nici urâtă. Nici bătrână că m-a făcut devreme. E doar insuportabilă.
Și vrei s-o pedepsești oferindu-i prezența mea?
Exact
Bravo Azµre!
Păi asta e întrebare... deja lasă de dorit să întrebi așa ceva. cum să nu știi ce relație ai cu prietenul tău și cum să nu știi cum să îl alinți.
Da, asa e. Inchipuieti daca ar fi dat cineva o lista luuunga de " adjective ". Ce-ar fi facut, le-ar fi tocit pe toate oare? ) oricum cand e cu el,, le-ar fi uitat pe toate.
Eu iubitului meu ii spun,, Frumosul meu", si il incanta tare, deoarece mereu il fac sa creada, ca este cel mai frumos barbat pentru mine
Dianna_5870 întreabă: