| Georgy1993 a întrebat:

Cum pot sa il schimb pe prietenul meu?
eu gresesc mult.inkerc sa ma schimb dar nu stiu daca se va mai schimba si el. a ajuns s dea in mine sa ma injure... vreau sa fie ca la inceput.
de despartit nu putem vorbi ca ne iubim...
nu stiu cee sa mai fac e foarte greu asa, plang intruna.

Răspuns Câştigător
| Ariana_1600 a răspuns:

Pai in primul rand ai spus ca tu gresesti mult.De ce? Crezi ca daca tu te'ai schimba el ar da de nebun in tine sau te'ar injura? Nici gand probabil s-a saturat de greselile tale pe care le faci si isi varsa nervii pe tine batandu'te.Ca sa fie ca la inceput schimba'te mai intai demonstreaza'i ca te ai schimbat si dupa aia sa ave'ti o discutie si sa il intrebi daca a observat schinbarea ta si ca ai si u asteptari de la el.Asa cum tu ai luptat ca sa fie bine si sa te schimbi asa poate si el daca intr-adevar te iubeste si vrea sa iti mai fie alaturi.

15 răspunsuri:
| thereforyou a răspuns:

Vor urma un val de raspunsuri de genul " lasa-l, desparte-te de el". Eu iti spun sa il ameninti cu despartirea, chiar sa iei o pauza daca va continua tot asa.

| AliceHappyGirl a răspuns:

Sau cel putin tu crezi ca va iubiti... Este foarte evident faptul ca el nu te mai iubeste. Daca te mai iubea nu dadea in tine si nu te injura! Asa ca termina cat mai repede posibil relatia si daca nu scapi de el apeleaza la parintii tai. Ei te vor intelege si vor stii cum sa te ajute! Ai grija de tine!

| glamour a răspuns:

Pai e greu ca esti tu o fraiera ca ii accepti atatea. in locul tau puneam punct de mult, nu voi accepta niciodata sa fiu bataia de joc a unui barbat si mai ales a unuia care pretinde ca ma iubeste. nu exista nu pot exista nu vreau. daca nu esti in stare sa pui punct taci si indura ca pana la urma tot te vei satura de atata bataie, probabil iti vei da seama ca gresesti cand te vei trezi in spital din cauza lui. iti garantez ca specimenul ala nu te iubeste.

| emchristina a răspuns:

Deci el te iubeste dar te injura si te bate?straight facedaca te iubeste asta nu se face sa stii. tu zici ca gresesti dar el nu greseste cand face lucrurile alea? Daca nu vrei sa te desparti de el mai bine purtati o discutie serioasa ca sa vezi ce a mai ramas din relatie.nu merita sa stai langa o persoana care nu te respecta.succes:*si sa-mi lasi un mesaj ca sa-mi spui ce ai rezolvat :*:*

| misu a răspuns:

Daca da in tine lasa-l repede il iubesti dar nu exista viitor

| alexya_8105 a răspuns:

Cunosc si eu o fata care a patit la fel si nu vrea sa se desparta de el nici cum zice ca 3 ani nu poate sterge cu buretele dar face foarte rau eu zic sa faci o pauza ca sa isi dea seama ca greseste nu te mai lasa la el daca vezi ca nu-i normal a inceput sa dea in tine lasa-l ...inseamna ca nu-i pentru tine mai inkolo o sa-ti fie mai greu sa te desparti sau poate o sa aveti si un copil impreuna si tot greu-i pe tine lasa-l asta-i sfatu meu o sa-mi multumesti ce fericita vei fi si te va face alt baiat :* revino-ti si nu-l mai lasa sa-si bata joc de tine

| catalina_8997 a răspuns:

Eu sincer nu inteleg cum e cu iubirea asta din moment ce da in tine si te injura... daca face asta crede-ma nu ai cum sa il schimbi e de ajuns sa dea o data. daca a apucat sa faca asta fi sigura ca o va face si pe viitor, zici ca nu se pune problema de despartit atunci complace-te in situatia asta pana intr-o zi cand realizezi ca va fi prea tarziu si ca ai pierdut niste ani cu o persoana care nu te merita.

| Georgy1993 explică:

Nu vreau sa intelegeti gresit, din kuza mea sa ajuns aici. ew il faceam de ras in fata prietenilor, plecm de langa el si o gramada lucruri d genu.si in ciuda la tot nu ne-am desp.nu a vreau nici el sa ne desp...si cand i-am cerut o pauza a sp ca nu vrea ca pentru el e egal cu o desp...

| Georgy1993 explică:

Nu ma ajutati daca imi spuneti sa il las...pentru ca il iubesc prea mult.nimeni nu se gandeste c e in sufletul meu acum? cand citesc ce imi trimiteti plang si ma gandesc cum s il las cand il iubesc atat d mult?

| valyalexia a răspuns:

Totul depinde de voi trebuie sa accepti unele iesiri ale lui si el sa te accepte pe tine asa cum esti chiar daca mai faci greseli. dragostea dintre voi trebuie sa va completeze el ca baiat are mult de pierdut prin gesturile lui dar trebuiesc controlate cu ajutorul tau. succes in dragoste si sa nu va mai certati:*:*:*:Xeu sunt baiat dar nu am atins vreodata o fata chiar daca am avut mult de pierdutsadsad

| Flory_9244 a răspuns:

La inceput asa a fost si la mine dar dupa aceea incepusem sa ma plictisesc deja de gesturile lui. asa ca am incercat sa scap de el. am reusit cam greu... nu mi-o lua in nume de rau dar cand o sa vrei sa te "scapi" de el nu o sa mai poti. asa eram si eu ca tine

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Nu te supara pe mine, dar, "iubire" cu injuraturi si pumni nu exista sadwinking
1. Nu-l mai baga in seama asa mult, fi indiferenta (in zilele noastre nu prea mai merge treaba asta)
2. Bate-l si injura-l si tu
3. NU MERITA

| Ariana_1600 a răspuns:

Sunt singura care cred ca nu ti am spus sa il lasi pentru ca tu ai gresit tu trebuie sa repari...Si daca ati lua o pauza nu ar mai fi ca la inceput nicigand pentru ca ati face un nod pe o ata si acel nod nu se mai deznoadawinkingsi la cate o cearta o sa spune'ti ca vreti din nou pauza si o sa traiti in pauzee... s

| drinny_4197 a răspuns:

Nu stiu ce sa zic.dar si eu am avut un prieten care se comporta cu mine urat.bine nu m-a lovit dar de vb urat a vb.am dus relatia cu khin si vai pana la 2 si 4 luni dar nu am mai rezistat. draga mea asa ziceam si eu ca tine.dar nu e asa.askulta sfatul kelor care nu te cunosk pentru ca akeia nu au de unde sti cine esti. draga mea iti place sa fi kalkata in picioare?sadackepta realitate nu fugi de ea. tipul akela isi va bate joc de u mereupt ca stie ca te are la degetu mik.stie ca il iubesti si faci totul pentru el. draga mea si eu am fost exact ca u nu puteam sa cred pe nime credeam numai in el credeam ca ma iubeste dar sa stii de la mine ca nu tot ce zboara se mananka.la randul meu si eu am primit akest sfat si mi'e de ajutor.acum sunt o fata super ferikita rad ma distrez si toate celelalte.nu iti manka viitorul din cauza lui...

| dianaaditza a răspuns:

Pai eu sp sa il lasi chiar daca iti este greu vei trece peste chiar daca va dura ceva timp,si eu am trecut prin ce ai trecut u, adica am iubit fff mult dar din pacate ar fi trebuie sa renunt la pers aceea, intr-adevar am suferit ff mult dar am resit sa trec peste toate ca nu se merita sa iti irosesti timpul degeaba si sa nu te bucurii d viata...sp ca vei intelege si vei incerca spre bine tau pe pup kiss**