| andreeauta1998 a întrebat:

Cum pot sa il spui cuiva (baiat ) ca il iubesc ( adica ca il plac ), dar este mai mare ca mine cu cativa ani, imi da un pic de atentia( ma invitat la dans intr-o seara ) si nu stiu daca asta inseamna ceva? ce sa fac?

Răspuns Câştigător
| Stefanuccio a răspuns:

Pai nu cred ca inseamna ceva dar incearca ceva dur fara vorbe...sarutal...dar si chestia asta depinde de cat e de mare. Daca nu spune-i ca esti indragostita de el si el va intelege, iti spun eu un baat la chestii de genul asta nu refuza o fata, eu cel putin nu as face chestia asta.

2 răspunsuri:
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Una este sa placi pe cineva si alta este sa iubesti, daca nu ai avut vreo relatie cu el nu ai cum sa il iubesti, este doar o atractie de moment tongue. Cand vei creste mai mare si vei trece prin anumite situatii, atunci iti vei da seama ce inseamna "sa iubesti"
Raspuns la intrebarea ta : Discuta cu el, intreaba-l daca te place, vorbiti deschis.

| Ekcstsy a răspuns:

Daca iti place de el nu inseamna ca il iubesti. Cand vezi un baiat pe strada si iti place cum arata gata il iubesti? Invata sensul cuvintelor si apoi intreaba ceva. Te-a invitat la dans atat? Nu a vbit nimic nu a batut nici un apropo? Nu e nimic. Incearca eventual sa porti o discutie cu el, dar daca 1998 inseamna anul in care te-ai nascut, mai bine las-o asa. De asta nu stii sa faci diferenta intre a place si a iubi. Ca ai 14 ani.