@Aketh pentru ca baietii rai de obicei sunt si foarte incapatanati, o tin doar pe a lor, etc.
@AliceHappyGirl Un baiat rau, il "imblanzesti" atunci cand il seduci. Iar atunci cand iubeste, e dispus sa mai lase de la el sau sa isi arate si partea sensibila si adorabila din el.
Nu prea inteleg ce vrei sa spui.II faci pe plac, ii cumperi de toate, glumesti etc.
Aooleuu adica? Vrei sa zici ca se da la altele sau ce vrei sa zici ca sa intelegem ca poate te putem ajuta:X
Sa imblanzesti? pai daca` te referi ca` sa fii cu el trebuie`e sa c0municati eu stiu gaseste subiekte de diskutie . Daca` nu merge nici asa incerci sa faci asa fel incat sa te p0ata intreba el ceva si apoi p0rniti o diskutie aa da si sa nu uiti trebuie sa gasesti lucruri pe care` le aveti in c0mun .Si cu faza ca` e un ''baiat rau'' p0i.fiecare are o latura mai sensibila sh` trebuie`e sa 0 gasesti daca` nu incearca sa fii sh` th` o ''fata rea'' .Mno eu acum altceva` nu prea mai am ce sa iti zic in m0mentu` asta Funda PlZz?
Pai ia un bici si un scaun si il imblanzesti ca pe lei adica i bati pana nu mai pot
Hmmm...cred ca mai repede te transforma el pe tine intr-o fata rea decat sa-l imblanzesti tu pe el.