Il cresti tu,muncesti ca sa-l intretii,il educi tu?
Aspectele astea nu tin de tin, nu sunt treaba ta.Ei decid daca e sau nu necesar sa mai faca un copil, la urma urmei e si viata lor la mijloc si ei muncesc.La ce criza e si la cat de greu e sa educi un copil,crede-ma ca nu le mai trebuie. Vorba aia, un copil e prea putin, doi sunt deja prea multi.
Nu cred ca poti sa'i convingi tu, probabil au motive intemeiate sa nu mai conceapa un copil acum.Incearca sa vorbesti cu ei,spune'le ca te simti singura si ca ai nevoie de un fratior, ca e mai bine cand sunteti 2, ca atunci cand vei fi mare si vei pleca ei vor avea pe cineva langa ei.ce varsta ai?
Hmm...eu m-am nascut din cauza ca a vrut sora mea un frate ff mult...nu te gandi ca o sa te intelegi mereu cu el, probabil ca tu ai 10-15 ani+ o sa fie diferenta mare intre voi, o sa cresti o sa ai traba si baietii cand sunt mici sunt nesuferiti, eu cu sora mea nu m-am inteles pana la 13-14 aniIn legatura cu convingerea, nu stiu daca merge asa, findk te'ai plictisit si nu ai cu cine vb sa-ti faca un frate.Cu plictiseala poti sa traiesti,o sa te distrezi mai incolo dar daca vrei cu adevarat un frate trebuie sa te gandesti si ca o sa'i dai sfaturi,o sa ai grija de el, si fratii cu surorile care au diferente mari de varsta nu prea vorbesc intre ei, adica vb dar nu atat de profund la cat te astepti u.nu stiu, succes oricum
Daca ar fi sa-ti faca un frate ar veni totul de la sine timpul o sa le rezolve pe toate ...ai putina rabdare