Pai...e cam greu, incearca sa fi romantic, saruturi, mangaieri, poti sa-i dai cate o floare, la un moment dat o sa cedeze...bafta
Spune-i asa:
"Draga mea tin atat de mult la tine incat vreau sa mergem mai departe, vreau sa fii numai a mea, vreau sa facem dragoste, te iubesc prea mult si nu pot sa mai astept pana o sa mi te daruiesti cu totul. Ai incredere in mine iubita"
Ce zici?
Un pumn in stomac, doi dupa cap si e rezolvata problema. Sa imi spui daca functioneaza.
Constansin si MeGusta sunteti nebuni? Cum puteti spune asa ceva? Iar pentr-u baiatul care a pus intrebarea incearca sa fi cat mai dulce cu ea, trebuie sa o iei cu incetul:daca te iubeste ti se va darui tie. Nu o obiga, nu asculta sfaturi proaste :*
FlorinaGeorgian oare sunt nebun?
Da esti nebun, sau maniac, sau obsedat de sex.
Posibil, dar sigur nu atat de obsedat de sex pe cat esti tu
In primul rand nici nu ma cunosti asa ca nu ai cum sa stii ceva despre mine iar in al 2-lea rand nu sunt obsedata de sex
Ehh, pai atunci cum iti permiti TU sa iti dai cu parerea despre mine? ma cunosti de undeva?
Comentariul tau vorbeste de la sine.
Multumesc.
Cu placere. Incearca sa nu mai lasi comentari din astea pentr-u ca este un lucru grav.
Am o intrebare: oul invata gaina sau gaina il invata pe ou?
Nici gaina nu poate invata oul, nici oul gaina avand in vedere faptul ca oul inca nu a devenit puisor, deci prin urmare nu poate comunica cu gaina sau invers
incerc sa ma calmez, o zi faina iti doresc.
Multumesc si tie la fel
Dima_5820 întreabă: