| Seiko98 a întrebat:

Cum pot sa îmi dau seama dacă o fata ma place?
Vorbește frumos cu mine si chestii dar când e vorba sa Ieșim tot îmi spune ca are treaba sau ca are teme.
Va rog Răspunsuri serioase ca in 2-3 saptamâni e ziua mea si e si ea chemată si nu știu cum sa m-a comport cu ea.

Răspuns Câştigător
| BlaaBlaa a răspuns:

Sunt 3 posibilitati : Ori chiar este ocupata cu temele si invatatul, ori nu o interesezi, ori nu este inca pregatita sa iasa cu tine. Daca o sa vina la ziua ta, comporta-te normal, vorbeste cu ea si cunoaste-o mai bine si atunci o sa-ti dai seama daca te place.

8 răspunsuri:
| CristiDinBucuresti a răspuns:

Salut! Fata este doar politicoasă si diplomată, dar nimic mai mult, tu ca om nu o interesezi deloc. Asa ca nu o mai stresa cu invitatii ca nu vrea să te jignească si bagă minciuni cum ca are de invățat, sau ca are treabă, e clar, fata nu te place si nu te vrea prin preajmă, nu i ti fă iluzii, si lasă o in pace.Ce vîrstă ave ti voi?

| neutrino a răspuns:

Daca te-ar fi placut asa cum iti doresti tu, atunci ai fi vazut cat de mult timp liber are! Deocamdata te-a refuzat civilizat, dar acesta nu este un motiv sa nu o chemi la petrecere.

| Seiko98 explică (pentru neutrino):

Eu am chemat-o si a zis da

| Emilian65 a răspuns:

Daca ea iti spune ca are treaba si ca are teme de facut, crede-o ca poate asa este. Daca vrei sa vina la ziua ta, vorbeste cu ea si fi sigur ca-si va face timp pentru o asemenea ocazie.

| Seiko98 explică (pentru Emilian65):

Ea deja a zis ca vrea sa vina
Si la prima ieșire care am avut-o stătea mai mereu pe lângă mine si a vorbit cel mai mult cu mine
Acu nu mai înțeleg nimic laughing

| LoveSleep a răspuns:

Din moment ce evită să iasă cu tine, nu cred că te place în felul ăla în care o placi tu.

| Seiko98 explică (pentru LoveSleep):

Pai chiar ea a propus sa Ieșim odată dar nu a specificat când anume

| Luizamc a răspuns:

O intrebi. Probabil ca iti este rusine si ti se pare deplasat, dar trebuie sa fii direct si sa pui punctul pe i. Mai pe ocolite, dar o intrebi. Poti sa-i intrebi una din prietene care ii este mai apropiată