| Alexutzapoopuic a întrebat:

Cum pot sa imi dau seama daca, un baiat ma place, la inceput diriga ne-a pus in banca impreuna, si eu ma prefa c ca nu-l suport si pare sa mearga, adica mereu fine in puze prin preajma mea, nu zice nimica doar sta peacolo, si ieri am avut istorie si profa a plecat si ne-a zis sa copiem niste chesti, iar o fata a intrebat-o daca poate sa se mute, iar eu am spus sa ma mut cu ea si el a zis stai da nici eu n-am carte chiar daca nu a scris nimica, offf, innebunesc, cum po sa stiu daca ma place?

Răspuns Câştigător
| Batsy4Ever a răspuns:

Eu sunt in aceeasi situatie doar ca sunt baiat asa fac si eu, eu o plac poate te place si el uitate la el frumos spune-i ceva ce sa-i placa daca se joaca ceva pe PC joacate si tu chiar daca nu stii nimic bafta tongue

3 răspunsuri:
| mona a răspuns:

Intreaba-l daca te place si daca vrei un raspuns pozitiv nu te mai preface ca nu-l suporti ca sigur nu-i castigi inima asa

| Ana_4223 a răspuns:

Mai baietii se pot juca cu fetele naive cum vor ei, daca sta pe langa tine in pauze nu este un argument foarte bun pentrua sustine ca te place ca doar ce stati in aceeasi clasa nu este ceva anormal daca o luam pe alta parte toti stati unii pe langa altii in clasa ca pana la urma situ si el faceti parte dintr.un colectiv cel mai sigur pentru a afla este sa il intrebi

| neutrino a răspuns:

Daca te-ar placea, ti-ar arata acest lucru, intr-un fel sau altul.