| Elan a întrebat:

Cum pot sa imi fac o prietena? Puteti sa-mi scrieti toti pasii pe care trebuie sa ii urmez? Nu am avut niciodata o prietena, puteti sa ma ajutati?

13 răspunsuri:
DoarBogdan
| DoarBogdan a răspuns:

Daca ar fi asa de usor... dar nu este. Nu exista nicio reteta fixa pentru asa ceva, pentru ca toate persoanele si mai ales toate fetele sunt diferite. Sunt sigur ca nu ai vrea pe cineva care sa nu fie "speciala" big grin

| Lukasssz a răspuns:

Trebuie sa fie una care nu a prea frecventat cearsafurile altora.

| alexalx1234 a răspuns:

Să fi șmecher, să arăți cât mai bine fizic și să ai mulți bani. Genul ăsta de băieți sunt doriți de fete.

| Elan explică (pentru alexalx1234):

In Romania nu este usor sa ai multi bani!

| alexalx1234 a răspuns (pentru Elan):

Știu și eu asta, dar ce să facem? Dacă asta vor acum fetele...

| Elan explică (pentru alexalx1234):

Era mai bine pe vremea lui Ceaușescu!

| alexalx1234 a răspuns:

Din ce oraș ești? Că dacă ești dintr-un oraș în genul Constanței, unde e plin de dive și smiorcăite fițoase, nu ai șanse.

| FilosofulDepresiv2022 a răspuns:

Sa arati bine!

| Saiko10 a răspuns:

In primul rand vorbeste cu fete, nu o sa ai o gagica in veci daca nu vorbesti cu nimeni, in al doilea rand le tratezi ca pe oameni, vorbesti cu ele normal, despre ce iti place, etc. si daca fata te place si tu o placi ai dat jackpot-ul. daca nu se intampla asta incerci iarasi. si lasa rusinea, nu ajuta pe nimeni.

| Andresso a răspuns:

Sa iesi pe afara des si o sa întâlnești fete. Pe unele poti sa le bagi in seama, altele te vor baga ele in seama, se poate ivi ceva, cine stie...

| YesorNo a răspuns:

Buna
Prima data trebuie sa capeti incredere in tine, tu sa fii sigur pe tine ca vrei sa ai o prietena. Apoi trebuie sa incepi sa cunosti lume. Mergi la evenimente, activitati, asociatii de voluntariat. Acolo gasesti multe fete. In toata treaba asta tu trebuie sa arati ca nu esti,, disperat". Cu calm si rabdare. Dupa ce te integrezi intr-un grup, incerci sa analizezi bine situatia si vezi ce fete sunt pe acolo. Intri in vorba cu una singura. Sa nu o bombardezi cu complimente, ca e sufocant. Porti o discutie frumoasa, faceti cunoștință. Cel mai important e sa fie echilibrata discutia. Atat tu, cat si ea trebuie sa dati informatii despre voi in mod egal. Sa nu lasi ca tu sa vorbesti o gramada despre tine ca la final sa ajungi sa nu stii nimic despre ea. Si nici invers. Ca sa ii starnesti interesul trebuie sa fii amuzant, sa ai carisma. Asta se dobandeste in timp. Fetele iubesc baietii amuzanti, dar si seriosi atunci cand e nevoie. Sa vada ca se pot baza pe ei. Totodata, trebuie sa fii putin misterios si mai important sa nu te lauzi cu tine! Sa fii modest, sa o lasi pe ea sa te descopere. Asa apare dependenta de persoane. Dupa ce discutati fata in fata, ii dai cerere pe Facebook sau pe Instagram. Si dupa o zi, doua ii dai mesaj. Si incepeti sa vorbiti. Daca iti raspunde, felicitari, daca nu, sa nu insisti, fata nu e interesata. In cazul fericit, ajungeti sa vorbiti in fiecare zi. Dupa vreo luna, trebuie sa faci pasul, sa ii spui sa iesiti undeva. Daca nu accepta, incerci alta data. Din nou, in cazul fericithee hee, iesiti de mai multe ori pana cand simti ca e o legatura frumoasa intre voi. Cand găsești momentul oportun, tu o saruti. Si asa ti-ai facut prietena.
Tine minte: totul se obtine cu rabdare. Daca fata te refuza, inseamna ca nu e ea aleasa. Cel mai important aspect e sa nu fii sufocant, dar nici distant!

| Adolf8 a răspuns:

Să fi sincer, iubitor, respectuos, să ai caracter deosebit, si să fi romantic.

| Angelicc a răspuns:

Trebuie să ai un suflet mare, să sti să respecti o fata, să o faci să se simtă specială și cam atat! Mersii