anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Cum pot sa imi fac o relatie in perioada asta? Am 18 ani si nu stiu ce sa fac.Mi-am facut cont pe Tinder, Badoo etc., dar fara sens.Eu dadeam un "impuls" la fete, dar a fost in zadar.Vad oamenii din jurul meu cum se distreaza in cuplu si ma invidiaza.Eu sunt un baiat mai linistit care prefera vocea unei fete decat cea a altui baiat.Si plus de asta, sunt si romantic.Ce sa fac?

8 răspunsuri:
| Emma30555 a răspuns:

Socializează, fa ți amici cu care sa ieși, ai șanse sa cunoști fete în anturaj

| alexalx1234 a răspuns:

Sunt inutile aplicațiile alea, doar te fură de bani. Fetele din ziua de azi nu sunt atrase de băieții romantici, ele vor băieți rebeli, cu fițe, înțelegi tu. Noi ăștia romantici suntem sortiți singurătății din păcate... crying

| Lare13M a răspuns:

Eu am o relatie cu un baiat pe care l-am gasit pe o aplicatie numita ``azar`` (o aplicatie de livechat), dar ironia este ca nu am intrat pe aplicatia aia sa imi fac iubit, am intrat sa fac caterinca pana am dat de el si am facut schimb de Facebook, si asa am ajuns sa am o relatie de 2 luni cu el pana in prezent laughing dragostea nu o cauti tu, te gaseste ea pe tine. happy

| Kostel1997 a răspuns:

Am 23 ani si sunt in aceeasi situatie, tot la fel badoo, tinder, Facebook, Instagram. dar nimic ( e o raritate si cand gasesti pe cineva cu care doar sa conversezi)
Nu stiu frate, ori suntem noi mai timizi ori suntem neatragatori pentru fete

| anonim_4396 explică (pentru Kostel1997):

Nu suntem in aceeasi situatie. Spre deosebire de tine, eu am avut 3 relatii, dar toate asa la caterinca de 1-2 saptamani.

| TLF92 a răspuns (pentru anonim_4396):

Macar ai finalizat si tu in gaura ceva? asa e inutil

| anonim_4396 explică (pentru TLF92):

Nu,am incercat si am dat gres.

| Dorianesef a răspuns:

Zi duma cu kangur