Crema depilatoare! nu doare absolut deloc insa dupa 2-3 zile necesita sa te faci iarasi! daca nu cu big-ul dar nu te-as sfatui!
Cu crema depilatoare insa nu o ti-o recomand.sa iti zic dc...parul o sa creasca inapoi f repede si o sa se vada urat. e adevarat ca doare mai tare cu aparatul sau ceara insa e mult mai ok sa te epilezi cu ele.
Cu crema epilatorie. mi se par ca cele de la farmec sunt cele mai bune.parte area e ca va trebui sa t faci mai des.
Pai ar mai fi crema. Dar nu e eficienta cum sunt epilatorul sau ceara. Am o prietena care isi decoloreaza parul de pe maini si chiar arata ok. Nu se mai vede atat de tare.
Singurle metode care nu te dor sunt cu lama si crema, dar nu ti le recomand pe niciuna pentru ca parul, va creste mai des si mai repede.incearca cu epilatorul `dupa mai multe folosiri o sa te obisnuiesti si nu o sa mai simti durerea
Am intrebat un dermatolog daca crema este buna pentru epilarea pe maini si mi-a spus ca nu e recomandata deloc. Sti cum se spune:"baba sufera la frumusete", daca ti-e frica sa te doara putin, atunci ti-e frica sa ai maini frumoase.
Lama
crema epilatoare
dar nu iti recomand
o sa arati ca o maimuta si se aspreste pielea
AlexEjmecheru întreabă: