anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Cum pot sa imi iau parul de pe maini fara ceara sau aparat epilator?big grinbig grinceva ca sa nu doaralaughing))

16 răspunsuri:
| I'mPerfect(a)! a răspuns:

Lamahappy

Abh
| Abh a răspuns:

Poti folosi o crema epilatoare.

| Malvina24 a răspuns:

Crema depilatoare! nu doare absolut deloc insa dupa 2-3 zile necesita sa te faci iarasi! daca nu cu big-ul dar nu te-as sfatui!

| Hmmmm a răspuns:

Cu crema depilatoare insa nu o ti-o recomand.sa iti zic dc...parul o sa creasca inapoi f repede si o sa se vada urat. e adevarat ca doare mai tare cu aparatul sau ceara insa e mult mai ok sa te epilezi cu ele.

| valThina a răspuns:

Cu crema epilatorie. mi se par ca cele de la farmec sunt cele mai bune.parte area e ca va trebui sa t faci mai des.

| Antonimu a răspuns:

Cu apa oxigenata, il decoloreaza, sau il face blond... happy

| Atotstiutorul a răspuns:

Cu dintii fir cu fir!

| Mina a răspuns:

Pai ar mai fi crema. Dar nu e eficienta cum sunt epilatorul sau ceara. Am o prietena care isi decoloreaza parul de pe maini si chiar arata ok. Nu se mai vede atat de tare.

| L a răspuns:

Singurle metode care nu te dor sunt cu lama si crema, dar nu ti le recomand pe niciuna pentru ca parul, va creste mai des si mai repede.incearca cu epilatorul `dupa mai multe folosiri o sa te obisnuiesti si nu o sa mai simti durereawinking

| L a răspuns:

Singurele *

| evoke a răspuns:

Crema epilatoarebig grin

| Marii a răspuns:

Am intrebat un dermatolog daca crema este buna pentru epilarea pe maini si mi-a spus ca nu e recomandata deloc. Sti cum se spune:"baba sufera la frumusete", daca ti-e frica sa te doara putin, atunci ti-e frica sa ai maini frumoase. happy

| wanda a răspuns:

Lama
crema epilatoarebig grin

dar nu iti recomandbig grin

o sa arati ca o maimuta si se aspreste pieleahappy

| ruxybelle a răspuns:

Crema

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Cu lama dar doare:d

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Ms mult...deki concluzia este cu epilatorullaughing)

Întrebări similare