| Daniel_Naghi_1998 a întrebat:

Cum pot sa imi maresc penisul am 16 ani si am penisu de 1 vreo 16 cm..si vreau sa mi-l maresc pana pe la 20 de cm,, cum as reusi? va rog ajutati-ma,, dau funda!

Răspuns Câştigător
| mihai69 a răspuns:

În afară de chirurgie plastică NU există nicio metodă eficientă de mărire a penisului, în ciuda avalanșei de reclame în acest sens.

| Daniel_Naghi_1998 explică (pentru mihai69):

Cat ar costa o chirurgie plastica? de marire?

| mihai69 a răspuns (pentru Daniel_Naghi_1998):

La noi, între 1000 și 2000 €. Până nu împlinești 20 de ani, nu se bagă nimeni să te opereze, exact pentru ce spuneam mai sus - organul mai trebuie să crească natural până la dimensiunea maximă de la maturitate. Abia pe urmă se poate opera, dacă mai crezi că e nevoie.
http://www.cosmedica.ro/......penisului/

8 răspunsuri:
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Sa nu te superi pentru ce-au scris colegii, asa sunt ei mai rautaciosi...
In fine, sfatul meu e sa ai rabdare - se pare ca tie iti creste cam 1 cm pe an, deci pe la 25 o sa fii foarte cautat...
Iar pe la 30 o sa ai ceva probleme, in sensul ca o sa le cam fie frica fetelor sa mai incerce cu tine si a doua oara...
Despre cum o sa stea treaba cand o sa ai 40 de ani, nu mai vorbim...
Adica o sa citesti ce-ai scris in urma cu 25 de ani, pe TPU, si o sa te napadeasca nostalgia...
Sau poate se opreste din crescut peste vreo 5-6 ani, mai stii? Ca toate lucrurile bune au un sfarsit, la un moment dat...

| Vektor a răspuns:

Legi o sfoara de clanta usii si rogi pe cineva sa traga cu putere.

| Vektor a răspuns:

Si ce te face sa crezi 16cm e putin?
stai linistit ca pana la 18-21ani el tot va creste si vei avea cel putin 17-18, daca la varsta ta ai 16.
acum ar fi corect sa te preocupe cartea, ca degeaba ai pulet, daca minte ioc.

| jacobtim44 a răspuns:

Vezi aici http://xshop.cabanova.com/solutie-marire-a.html
Este foarte bun o sa fi multumit

Sper sa te ajute

| Daniel_Naghi_1998 explică:

E dureros cu chirurgia plastica? si chiar mi-a pot mari?