| Catalina0106 a întrebat:

Cum pot sa îmi provoc singură orgasm? (detaliat)

10 răspunsuri:
| corbulalbrosu a răspuns:

Prin masturbare, care poate fi clitoridiana, vaginala sau... combinata. Practicata cu degetele, sau cu diverse obiecte care au forma lunguiata/cilindrica si exista cam in orice casa (bucatarie, camara). Bafta. Succes!

| mihai69 a răspuns:

Nu există un răspuns unic, valabil la orice fată. Majoritatea celor primite sunt relativ corecte, dar există și excepții când fata, în ciuda tuturor încercărilor și eforturilor, deși poate se simt bine, nu poate să depășească un anumit prag și să ajungă la orgasm.
Dacă ești în situația asta, ar putea fi câteva motive, dar și soluții...

| Mosotti a răspuns (pentru mihai69):

Cum nu exista un raspuns unic? Ce am enumerat eu sunt singurele metode pentru a-si provoca orgasmul singura.
Nu lua pe alea care nu pot ajunge la orgasm, alea au probleme. Ea nu a zis ca o face si nu ajunge la orgasm, aia era alta intrebare la o adica.

| mihai69 a răspuns (pentru Mosotti):

Ai fi uimit să afli că nu sunt *singurele* metode prin care o fată poate avea orgasm de una singură? Cu siguranță. Dar chiar sunt și altele: masturbare anală, sau chiar simpla apropiere a coapselor în mod ritmic, fără o altă atingere (dar cu multă imaginație). Și ar mai fi, dar nu asta e important.
Dacă citeai atent, ai fi văzut că am scris așa: „Majoritatea [răspunsurilor] primite sunt relativ corecte" - asta îl include și pe al tău. Doar că fiecare fată trebuie să experimenteze singură ce metode i se potrivesc ei cel mai bine. Abia atunci va ști sigur.

| Mosotti a răspuns (pentru mihai69):

Da, ai si tu dreptate. Adica vrei sa zici ca poate avea orgasm fara sa se atinga doar prin contractia coapselor. Am inteles ca si metodele mele is ok, dar ai zis ca nu doar.
Aia cu coapsele nu o stiam, adica zici ca poate avea si in tramvai si la un spectacol si oriunde fara sa se atinga si sa nu se prinda nimeni.

| Mosotti a răspuns:

Este destul de simplu, una din urmatoarele:

1 - frecat cu degetele clitorisul
2 - penis de la sex shop pentru stimulare vaginal, adica il bagi acolo si il misti in functie de cum simti.
3 - cu dusul tii dusul la o distanta de un 20-30 cm sa vina pe clitoris apa, vibreaza cumva ca si cum l-ai freca si ai orgasm.

Incearca si zi daca a mers daca vrei.

| Sofer a răspuns:

Prin masturbare obti o satisfactie si un orgasm daca o faci cum trebuie.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Ți-aș spune eu cum, însă mi-e că-mi iau restricție de la administratorii TPU.

| Catalina0106 explică (pentru anonim_4396):

Îmi poti zice in privat

| Adriann92 a răspuns:

Da