Odata cu trecerea timpului trece... Doar ca trebuie sa iti acorzi putin timp si ca sa nu te mai gandesti la acea persoana: stai cu cei mai buni prieteni ai tai, distreaza-te, asculta melodiile tale preferate Si evita sa stai singura pe cat posibil asa te vei gandi la multe lucruri si intamplator iti va trece prin minte si persoana aceea. Sper ca ti-am fost de ajutor
Pai poti in primul rand sa stai cu persoanele care te fac sa uiti de probleme sau sa iti pui un playlist cu melodiile tale preferate(la mine asa merge)
Dacă nu o poţi scoate din minte, nu este nici o problemă dacă rămâne acolo. Poate nu e timpul sau momentul.Este dragostea ta secretă şi de la distanţă. Când va apărea cineva real în viaţa ta, se vor schimba lucrurile. Poate te vei îndrăgosti.
Incearca sa nu te mai gandesti la aceea persoana.Stiu ca este greu, dar fa alte lucruri care sa iti distraga atentia.S-au pur si simplu sa te gandesti ca nu se merita sa stai dupa o persoana care este indiferenta, pentru ca mai mult rau iti vei face.
Trebuie sa ai vointa si sa fi tare.Va fi greu la inceput, dar cu timpul vei reusi.
Curaj!
Lsa timpul sa treacă. Si eu trec prin aceeași situație. Si mai ales ca o iubesc mult. Si ea, ea nu ma mai iubește. Si nu mai vad parca nicio bucurie in nimic din ce fac, am avut multe gânduri de a-mi lua viața. Dar cu ce rost? Macar sa treacă timpul sa simtă lipsa mea!
Fa si tu la fel! Lasă timpul sa treacă!
anonim_4396 întreabă: