| sangre a întrebat:

Cum pot sa incep o relatie cu o fata? de vreo 2, 3 saptamani vorbesc cu o fata la telefon, mai iesim la un suc, am fost pe la ea. ne tinem de mana, ne-am sarutat de cateva ori pe gura, dar nu am stabilit nimic sa avem o relatie sau ceva? care este urmatorul pas? cineva cu experienta care are relatii mai lungi ar putea sa imi raspunda.multumesc

1 răspuns:
| ColorfullColors a răspuns:

Cea mai scurta si sigura cale ar fi ii spui: "Stii, a trecut ceva vreme de cand ne petrecem timpul impreuna, si eu chiar am inceput sa te plac. Vroiam sa stiu daca ar fi ok pentru tine sa incepem sa iesim."

Sau ii poti spune asa: "Stii, in astea 3 saptamani nu mi-ai mai iesit din minte. Mi-am dat seama ca te plac mult. Si incercam sa-mi fac curaj sa te intreb: vrei sa fii cu mine?"

Sau o poti lua mai pe ocolite dar nu e nevoie, cel mai bine e sa-i spui in fata, asa vede ca o meriti si ca tii cu adevarat la ea si ca iti poti calca pe madrie ca sa-i spui 'te iubesc'. Asta e cea mai buna varianta. Daca chiar nu poti, spune-i la telefon, dar evita messengerul: e cea mai naspa cale sa-i spui unei fete ca o placi.