anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Cum pot sa intru in vorba cu o fata la patinoar?
pentru raspunsul care ma ajuta cel mai mult dau fundawinking
nu-s daca intrebarea e la categoriea potrivitalaughing

12 răspunsuri:
| LaLaLaLoveAlex a răspuns:

Te faci si tu ca te impiedici, ceva de genu.si intri in vorba cu ea o intrebi cum o cheama te descurci tu:*:* pune-ti mintea la contributie si fa ce si cum simti happy Bafta

| anonim_4396 explică (pentru LaLaLaLoveAlex):

Daca simnte sa faca sex pe patinoaur ce sa faca?

| LaLaLaLoveAlex a răspuns (pentru anonim_4396):

Haha.eu i-am spus sa faca ce simte, nu ce simnte:*

Nu chiar poti spune mereu cea ce simnti ca unele fete zic ca minti

Asa e. Dar trebuie sa il duca si pe el capul nu? Eu ce i-am spus? sa isi puna mintea la contributie!

Te pui nas/a daca se casatoresc?

Nu.cred ca ne casatorim noi doi inaintea lor laughing wave

| LoveDee03 a răspuns:

Simplu,faceti cunostinta(in caz ca nu o cunosti), iar daca o cunosti o intrebi ce mai face si intri in vorba cu ea, succes!

| EnvyU a răspuns:

Eu am cunoscut odata o fata pe role, eram amandoi pe role, si trecea pe langa mine in sensul de unde eu veneam, si mi-a placut asa mult incat am intors si m-am dus dupa ea si cand ma apropiasem de ea m-am impiedicat si am intrat in ea, mai mai sa cadem amandoi laughing si m-am purtat natural, tipa a fost super de treaba, si asa am facut cunostinta tongue do the same ^^

| alexandru921994 a răspuns:

laughing intri in ea, dupa aia iti ceri scuze si te prezinti

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

I pui piedica si isi sare in brate ce romantic depinde de fiecare fata unele le place sa vb cu straini altele nu simplu te duci la ea doar esti barbat aratati barbatia o data du-te cu tupeu no sa te mance macar incerci decat sa tot astepti

| andy333 a răspuns:

Incearca sa deschizi cu ea un subiect potrivit, fi u insati, depinde si de caracterul fetei respective doar fi tu in persoana sa zic asa cat mai naturalhappy