Buna, nu iti face griji asa e la inceput, dar ai sa vezi ca totul va fi bine, totul vine de la sine in momentul sarutului, fi relaxat, nu ai dc sa te dtresezi cu asta, daca chiar vrei sa inveti inainte de a saruta cu adv o fata, fa o mica practica de ex poti sa exersezi cu mana, iti saruti mana, asa a facut o prietena de-a mea, de aceea iti spun, ceaooo.
Mai las-o pe mama ta sa te sarute ea pe fata sau pe frunte pana la 15 ani, intre timp iti faci si o prietena si ai timp sa inveti pana atunci cum sa o saruti.
Spune-i saruta-ma si dupa te iei dupa fata aia.Cum a facut-o ea, faci si tu.Si dupa iti creezi stilul tau.
Sarutul nu se invata, eu cand ma m sarutat prima oara, am simtit ce sa fac si baiatul care m-a sarutat a zis ca sunt o mincinoasa ca eu l-am pacalit cand i-am spus ca nu stiu sa sarut.Eu chiar nu ma sarutasem niciodata, dar am stiut.
Te ingrijoreaza atat de tare asta? Si m-i se pare ca esti cam micutMai asteapta si tu macar pana la 15 aniSau nah, in caz ca iti gasesti o prietena care va fi de aceeasi varsta cu tine poate ca nici ea nu o sa stie sa sarute si astfel o sa invatati impreunaCe pot sa iti zic... E inexplicabilTe apropii de ea si restul vine de la sineNu e greu deloc...Sa nu incepi direct cu limba (cred ca stiai asta). Mai intai o atingere a buzelor si apoi poti sa ii bagi limba in guraDar ai grija sa nu o sperii pe fata...Finut! Ca asa e frumosPoate cu timpul o sa ajungi expert...Succes!
Hooo.stai putin.mai ai timp. ce atata graba?. mai stai macar un an...cu cine vrei sa te saruti cu pustoaice de 12 ani?. Mai asteapta.vine de la sine.si mai incolo.. sau daca vrei neaparat sunt destule!. eu m-am sarutat la 14 ani prima data.deci nu-i tarziu... Si sarutul nu se invata. Vine de la sine, cum am zis si mai devreme.
Eu am avut primul sarut la 12 ani pur si simplu iesi la agatat du-te pe la mall, la strand, la film si gaseste-ti prietena poate ea s-a mai sarut inainte si o sa te invete
Ce idee proasta de raspuns mi-a venit in minte.
Ideea proasta: " Ii bagi limba in gura si invarti ca-n mamaliga". Ce stupid
Trebuie sa faci exact ce iti trece prin cap in acel moment. cu putina pasiune si curaj vei trece peste primul sarut.curaj curaj
Da, exact nu exista o tehnica anume prin care sa saruti, fiecare persoana are un mod propriu de a saruta. Tot ce trebuie sa faci este sa te lasi purtat/a de val ai sa vezi totul vine de la sine
Super simplu. Te duci la el/ea (scuze nustu daca esti F sau B) te asezi laga, o/il iei in brate va apropiati unu de altu si va lasati purti de val. Daca esti timid/timida nu va fi la fel de simplu, dar vei reusi intr-un final. Succes!
frate nu trebuie' sa va invete nimeni sa sarutati sarutul vine de la sine trebuie doar sa ai pers potrivita langa tineeo am 14 ani si am refuzat de multe ori multe cereri de prietenie pentru ca imi era teama ca ma voi face de ras la 14 ani sa nu jtyu sa sarut nu mai jtyam ce sa fac dar pana la urma "mi-am luat inima in dinti"si am spus~ce o fi o fi~nimeni nu s-a nascut invatat asa ca am acceptat sa imi fac un prieten acum suntem de o luna impreuna si ne intelegem foarte bine il iubesc si ma iubeste asa sper deci intr-un final frate pare absurd "va rog spuneti-mi km sa invat sa sarut"lol