anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Cum pot sa invat sa sarut! desi nu am facut-o niciodata!
Si nu am avut nici prietena! si am 13 ani!

Răspuns Câştigător
anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Offfffff, am mai vazut o fata care intreba acelasi lucru!

Ati inebunit?

Tineti-va de scoala! Invatati carte si pe la 16 ani invatati si cum sa va mozoliti!
Sper ca te-am trezit la realitate!

48 răspunsuri:
| monyk a răspuns:

Buna, nu iti face griji asa e la inceput, dar ai sa vezi ca totul va fi bine, totul vine de la sine in momentul sarutului, fi relaxat, nu ai dc sa te dtresezi cu asta, daca chiar vrei sa inveti inainte de a saruta cu adv o fata, fa o mica practica de ex poti sa exersezi cu mana, iti saruti manahee hee, asa a facut o prietena de-a mea, de aceea iti spun, ceaooo.

| elena a răspuns:

Mai las-o pe mama ta sa te sarute ea pe fata sau pe frunte pana la 15 ani, intre timp iti faci si o prietena si ai timp sa inveti pana atunci cum sa o saruti.

| JackieSue a răspuns:

Spune-i saruta-ma si dupa te iei dupa fata aia.Cum a facut-o ea, faci si tu.Si dupa iti creezi stilul tautongue.

| cami_6226 a răspuns:

Sarutul nu se invata, eu cand ma m sarutat prima oara, am simtit ce sa fac si baiatul care m-a sarutat a zis ca sunt o mincinoasa ca eu l-am pacalit cand i-am spus ca nu stiu sa sarut.Eu chiar nu ma sarutasem niciodata, dar am stiut.

| danutza a răspuns:

Nu trebuie sa invetzi sa saritzi totul vine de la sine

bafta :*

| danutza a răspuns:

Sarutzi*

| byenkutzyk a răspuns:

Te ingrijoreaza atat de tare asta? Si m-i se pare ca esti cam micuttongueMai asteapta si tu macar pana la 15 anihee heeSau nah, in caz ca iti gasesti o prietena care va fi de aceeasi varsta cu tine poate ca nici ea nu o sa stie sa sarute si astfel o sa invatati impreunalaughingCe pot sa iti zic... E inexplicabilhee heeTe apropii de ea si restul vine de la sinelaughingNu e greu delochappy...Sa nu incepi direct cu limba (cred ca stiai asta). Mai intai o atingere a buzelor si apoi poti sa ii bagi limba in gurarolling on the floorDar ai grija sa nu o sperii pe fata...Finut! Ca asa e frumoslaughingPoate cu timpul o sa ajungi expertwhistlinglaughing...Succes!

| pepenerosu a răspuns:

Hooo.stai putin.mai ai timp. ce atata graba?laughing. mai stai macar un an...cu cine vrei sa te saruti cu pustoaice de 12 ani?laughing. Mai asteapta.vine de la sine.si mai incolo.happy. sau daca vrei neaparat sunt destule!happy. eu m-am sarutat la 14 ani prima data.deci nu-i tarziu... Si sarutul nu se invatawinking. Vine de la sine, cum am zis si mai devreme.

| muffin94 a răspuns:

Eu am avut primul sarut la 12 ani pur si simplu iesi la agatat du-te pe la mall, la strand, la film si gaseste-ti prietena poate ea s-a mai sarut inainte si o sa te invete

Răspuns utilizator avertizat
| Chuck a răspuns:

Ce idee proasta de raspuns mi-a venit in minte.

Ideea proasta: " Ii bagi limba in gura si invarti ca-n mamaliga". Ce stupid laughing

| Gexu a răspuns:

Trebuie sa faci exact ce iti trece prin cap in acel moment. cu putina pasiune si curaj vei trece peste primul sarut.curaj curajwinking

| crisS a răspuns:

Da, exact nu exista o tehnica anume prin care sa saruti, fiecare persoana are un mod propriu de a saruta. Tot ce trebuie sa faci este sa te lasi purtat/a de val ai sa vezi totul vine de la sine happy

| ejaxz a răspuns:

Nue o tehnica anume... fa ce simtihappy

| pia a răspuns:

Nu trebuie sa inveti, vine de la sine

| 160310 a răspuns:

Super simplu. Te duci la el/ea (scuze nustu daca esti F sau B) te asezi laga, o/il iei in brate va apropiati unu de altu si va lasati purti de val. Daca esti timid/timida nu va fi la fel de simplu, dar vei reusi intr-un final. Succes!

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Da, totul vine de la sine, o sa vezi.

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Ai o prietena. o iubesti...atunci totul vine de la sine

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Atunci cind vei avea vei vedea

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Totul vine de la sine...incearca si o sa reusesti...

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

frate nu trebuie' sa va invete nimeni sa sarutati sarutul vine de la sine trebuie doar sa ai pers potrivita langa tinebig grineo am 14 ani si am refuzat de multe ori multe cereri de prietenie pentru ca imi era teama ca ma voi face de ras la 14 ani sa nu jtyu sa sarut crying nu mai jtyam ce sa fac dar pana la urma "mi-am luat inima in dinti"si am spus~ce o fi o fi~nimeni nu s-a nascut invatat asa ca am acceptat sa imi fac un prieten acum suntem de o luna impreuna si ne intelegem foarte bine il iubesc si ma iubeste asa sperlaughing deci intr-un final frate pare absurd "va rog spuneti-mi km sa invat sa sarut"lol

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

90% se apropie baiatul iar celelate el face fata si apoi totul se va primi! happy

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Eu am 7 ani si am iubita

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Ooooooooooooooffffffffff, incearca sa no saruti cu limba pentru o fata e ceva scrbos no intrebi inainte so saruti incearca so inpresionezi daca ii atingi buzele e bine dupa vine totul dela sine baftaaaaaaaaa!

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Sincer am 12 ani sh imi place de un baiat sh el a inkerkat sa ma sarute dar eu l-am respins nu stiu dc dar nu ma simteam sigura pe mine pentru ca n-am trecut de primul sarut ''Help me'' nu stiu cum e.sh chiar vreau sa trec de primul sarut

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Sincer am 12 ani sh imi plake de un baiat sh el a inkerkat sa ma sarute dar eu l-am respins nu stiu dc dar nu ma simteam sigura pe mine pentru ca nam trekut de primul sarut ''Help me'' nu stiu cum e.sh chiar vreau sa trek de primul sarut

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Nu stiu nici eu nu am avut prietena si vreau si ma doare ca nu stiu cum sa imi fac o prietena

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Vine totul de la sine... tu nu te pune stresat sau in calduri ca ea va fi la fel daca te poriti asa tu ai curaj du-te la ea va apropiati usor ii mangai parul si apoi o saruti dar sa nu ii bagi de prima data limba in gura cu timpul dar nu de prima data...

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Eu st fata si an 12 ani si am avut prieten o gramada primul sarut a fost cel mai dificil la 13 ani e imposibil sa nu ai prieten fa-ti neaparat

Întrebări similare