anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Cum pot sa invat sa sarut! desi nu am facut-o niciodata!
Si nu am avut nici prietena! si am 13 ani!

Răspuns Câştigător
anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Offfffff, am mai vazut o fata care intreba acelasi lucru!

Ati inebunit?

Tineti-va de scoala! Invatati carte si pe la 16 ani invatati si cum sa va mozoliti!
Sper ca te-am trezit la realitate!

48 răspunsuri:
anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Nu stiu nici eu nu am avut prietena si vreau si ma doare ca nu stiu cum sa imi fac o prietena

| blueshark a răspuns:

Este foarte simplu sa saruti totul vine de la sine primul meu sarut a fost la 13 ani asa am inceput si eu eram timid si stateam cu steres ca daca nu fac ceva bine pana m-am intalnit cu prietena fata in fata m-am lasat purtat de val si asta a fost totwinking vafta incearca poate merge dar nu te duce la ea diregt cum ai vazut fata ii bagi limba in guralaughingrolling on the floor

| blueshark a răspuns:

Este foarte simplu. Primul meus arut a fost la 13 ani. Desi am stat cu stres ca nah poate nu fac ceva bine pana in momentul cand am stat fata in fata cu prietena mea dupa aceea m-am lasat purtat de val si totu a mers cum trebuiewinking Succes!

| blueshark a răspuns:

Bafta*

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Vine totul de la sine... tu nu te pune stresat sau in calduri ca ea va fi la fel daca te poriti asa tu ai curaj du-te la ea va apropiati usor ii mangai parul si apoi o saruti dar sa nu ii bagi de prima data limba in gura cu timpul dar nu de prima data...

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Eu st fata si an 12 ani si am avut prieten o gramada primul sarut a fost cel mai dificil la 13 ani e imposibil sa nu ai prieten fa-ti neaparat

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Eu tot am 13 ani si vreau sa ma invat!

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Stai frate zap sa moara mama am avut la prietene frate simi m-am despartit de ele ca nu stiam sa sarut siamsi eu13 ani si tot nu stiu sa sarut?¿¿¿¿¿¿¿¿¿

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

In primul rand trebuie so o scoti la o plimbare in parc cu flori trebuie sa vorbesti frumos cu dansa so apreciezi usor apoi ii ceri numarul tau de telefon e foarte simplu

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Nu inteleg ce aveti cu bietul baiat. el doar a intrebat. am prieteni care au 9 ani si stiu ce inseamna o relatie si stiu sa sarute FRENCH KISS... in zilele de astazi sau schimbat metodeletongue

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Am 14 ani si ma intilnesk cu un baiat si problema amea e ca nu stiu cum sa sarut nu stiu ce sa fac

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Ce ma micut alti saruta si la 11 ani. si asta e micut.laughing

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

La mine prima data m-a sarutat fata si eu stateam si nu faceac nimic nu stiam ce se intampla rolling on the floor

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Nu trebuie sa inveti sa saruti asta vine de la sine...mai mult te atrage cand esti cu persoana respectiva.eu am avut primul sarut la 11 ani.

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Eu am 13 ani si m-am sarutat de cam 12031252 glm dar de f multe ori la fele (eu) ne plc ca baieti sa ia initiativa dar daca baieti sunt pampalika noi stim cum sa facem ca relatia sa mearga "struna"

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

HA-HA! Am 12 ani si am avut o multime de saruturi.
Nu e nimic greu totul vine de la sine o sa-ti dai seama odata.
O sa vezi.

| Cris9373 a răspuns:

Sa-ti zic un mic secret.
Am 12 ani si primul sarut l-am avut cu vreo o luna in urma.
Sati zic ca nu poti sa inveti sa saruti.
Totul vine de la sine.

| Andrey1234_9894 a răspuns:

Mda si eu cu o fata de 12 ani si eu am 11 ani ea nu ma place dar vreau sa fiu cu ea e cea mai frumoasa din scoala are MISS PE SCOALA! o vreau e ceea mai tare vrea sa ma sarut cu ea!

Întrebări similare