De ce trebuie sa regrete?
Sau de ce trebuie sa-l faci tu sa regrete?
De ce tii sa arunci cu noroi in ceva care a fost frumos,dar s-a sfarsit?
Asa reactionezi si la un film care ti-a placut mult si te-a facut sa plangi?
Sunt sigura ca nu!
Il pastrezi in minte si in suflet si te gandesti cu emotie si placere de fiecare data,cand iti amintesti de el.
Asa trebuie sa fie si cu relatiile,daca bine nu poti sa faci,macar nu fa rau,pastreaza doar amintirea frumoasa si lasa-ti frustrarea deoparte.
Nu crezi ca ar fi mai bine?
De fapt, depinde numai de ce suflet ai, unul mic in care nu incape decat orgoliul tau ranit sau unul mare, enorm, din care oferi dragoste si zambet tuturor!
Tu alegi.
Buna! Nu stiu ce a fost intre voi dar pot sa-ti spun ca e gresit cum gandesti. De ce sa dai apa la moara, cand stii ca el nu vrea sa mai vorbeasca cu tine? De ce sa pari "penibila" in fata lui, facand niste gesturi cu intentie rea. Lasa-l un timp, poate se va razgandi si poate iti mai da o sansa. Nu face prostia de a-l face gelos cu ceva, sa strici dupa amintirile cu voi, sau o sansa. Bafta!
Ai incurcat putin lucrurile. O relatie, de obicei, are un singur sfarsit. Este adevarat, se mai poate innoda, dar tot la ruperea relatiei ajungi. Raman amintirile frumoase si mai putin frumoase de care trebuie sa tinem seama pe viitor, nu pentru a ne razbuna.
Cea mai mare razbunare este sa fii fericita Daca a cautat pretexte e clar ca nu mai vrea nimic de la tine asa ca oricum orice ai face i-ar parea penibil, in nici un caz nu l-ar face sa te vrea inapoi. Uneori in cazuri mai rare merge daca il/o ignori (dar destul de rar ). Tine minte ce a fost frumos si nu te mai ruga de el pentru ca e clar ca nu a fost sa fie pentru tine
Uite id meu alex21ghib@yahoo.com te voi ajuta cu tot ce vreai
P.S am multa experienta in chestii de astea
La numele tau scrie ca esti din 1998. Ce experienta poti sa ai la 13/14 ani? Aiurea.
Am multa experinta pentru cultura ta generala
bine daca vrei. si zici o fi asa