| JustMe324 a întrebat:

Cum pot sa ma apropii de o fata daca ea m'a si pupat si mi-a zis ca ma place...ma pupat p obraz?

Răspuns Câştigător
| Jony123 a răspuns:

Ce intrebare idioata, ii zici ca si tu o plai si vrei sa fi cu ea impreuna, si vei fi foarte apropiat de ea! mai ales daca ea ti-a zis deja ca te place!
Sper ca te-am ajutat! Funda>? Plzzz

5 răspunsuri:
| mgtow a răspuns:

Poti proceda la fel cum ti-a facut tie.

| MMihai a răspuns:

Mergi și tu, în picioare, spre ea, că nu vrei, sper, să te apropii de ea, în patru labe. Că se sperie și fuge, și zice că ai înnebunit! Dacă te apropii de ea, mergând în 4 labe!

| MMihai a răspuns:

Hai că te-am lămurit buștean! Ce să te mai apropii de ea, dacă femeia ți-a zis deja, că te place și în plus te-a și pupat pe obraz. Acum te gândești la un program în comun : vă apucați și voi de gătit sarmale după o carte de bucate, învățați împreună un soft de calculator, ceva de tipul ăsta. Ești pe 1/8 însurat, acum program comun, cu viitoarea nevastă. Eu să te învăț ce să faci, cu viitoarea soție. În vacanța asta Descarcă gratuit de pe net Open Office și documentația lui, ( în română și în engleză, circa 500 MB ) de pe pagini Open Office.org, cauți cu Google. Instalează softul ( circa 160 MB) și învață să lucrezi cu el. Ai nevoie și de softul Adobe Acrobat Reader sau de altul pentru citit cărți în format electronic. Și pe ăla îl iei gratuit de pe Net. Documentația softurilor din grupa Open Office, o găsești pe Internet. Open Office, este un soft similar cu Office, și poate te descurci mai bine, cu acel soft decât cu Office de la Microsoft, că ăsta are multă documentație gratuită, în română și în engleză. Oricum cu programul Writer scrii frumos la calculator. Și îți înveți și prietena să scrie la calculator cu Writer. Vacanță frumoasă, alături de actuala prietenă și viitoare soție.

| Adriano_3072 a răspuns:

In ce context ti-a spus ca te place ori ca te iubeste?
Cea mai simpla metoda de a te apropia de ea este sa ii face rost de numar si sa o inviti in oras.

| fripturici a răspuns:

Da-i o floare.