anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Cum pot sa ma impac ca fostul... dupa o relatie de 3 luni? Si aceasta relatie s`a terminat deoarece el a vrut sa fie ca o alta fata.acum are o relatie de vreo 2 luni si jumatate

5 răspunsuri:
| Maria_1984 a răspuns:

Pai daca el are pe altcineva si o iubeste nu ai ce sa faci! Sa eviti tipul de relatie "recuperata"! Nu e adecvat sa desparti doi oameni! Acum el e cu altcineva! Daca mai tii la el si chiar vrei sa vezi daca mai sunt sanse intre voi, vorbeste cu el de fata cu prietena lui, sau sa evitam anumite probleme (depinde cum e fata), vorbiti doar voi doi! Poate mai simte ceva pentru tine! Daca nu, eu zic sa lasi garda jos! Nici prietenia nu ajuta! Sfatul meu pentru toata lumea:Evitati fraza "Putem sa ramanem prieteni" dupa despartire, mai ales daca el e cel care se desparte de tine si tu inca mai tii la el! Prietenia intre fosti iubiti inseamna durere sau daca nu mai sunt sentimente si reapar in timp inseamna timp pierdut! Ramai constant si dezgropi trecutul! Asa NU!
Deci, traieste prezentul!
Vorbiti, si daca nu, treci peste! Sunt sigura ca exista baieti rezervati special pentru tinelaughing!
Bafta!

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Ceea ce iti doresti tu nu se poate, iar daca continui sa speri, iti va aduce doar suferinta.
Tu nu vezi ceea ce vedem noi, pentru ca iubesti si vezi cu propria ta subiectivitate.
Dupa cum se spune, iubirea e oarba.
Daca acesta e motivul pentru care v-ati despartit, ca el a vrut sa fie cu o alta fata, inseamna ca nici cat timp erati impreuna nu te iubea pe cum credea-i tu.
Gaseste pe cineva care sa iti merita iubirea si sa se simta mandru de asta. Sunt sigur ca vei gasi.
Evita contactul cu el. Ochii care nu se vad, se uita...
Succes!

| Mihaic93 a răspuns:

Din moment ce a vrut sa fie cu alta fata nu vad de ce tu vrei sa te impaci cu el, esti batuta-n cap? exista si alti baieti.

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Simplu si la subiect, nu poti

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Uite din moment ce te-a lasat pentru alta fata este clar ca nu ii pasa de tine si cel mai probabil nici nu i-a pasat vreodata...si eu trec prin aceeasi situatie dar increc sa uit de tip cred ca este ca si in cazul meu o cauza pierduta asa ca treci mai departe