Si acumja crezi ca o sa-si caute boyfriend doar pentru asta?
Sa nu faci asta daca nu iubesti!
Revenind la subiect.
Nu este asa de greu sa te abtii de la comentarii. Sincer, este mai frumos sa tii pentru tine si nu mai impartasi parerile tale tuturor.
Nu esti oribila! Unii te vad distractiva si amuzanta daca esti experta in panarama dar niciodata nu este bine sa exagerezi.
Nu mai fa glume la adresa unei persoane care stii ca iti este destul de apropiata!
Ar fi bine sa discuti si cu prietenul tau despre asta si chiar sa iti ceri scuze (iti va fi greu sa spui asta la stilul tau) dar straduieste-te!
Nu este rau daca esti mai imatura pentru ca poti folosi si termenul 'copilaros" ceea ce nu este un lucru rau.
Nu este foarte greu sa te schimbi. Poti fi pur si simplu un pic mai linistita si sa-ti dai drumul doar cand e cazul.
Va fi bine!
Scumpo odata eram si eu asa... dar ma schimbat iubitul meu. m-am schimbat fiindca era sal pierd. dacal il iubesti te vei schimba. tu nu esti oribila esti draguta in suflet dar trebu sa arati asta si prin purtare.eu cind eram in asa situatie o facem numai ca nu aveam destula atentie dar de cind il am pe vlad nu-mi mai trebu nici o atentie doar atentia lui. daca nu iti arati cine esti in suflet cei din jur te vor dispretui
Si eu ma simt la fel,
daca dorest putem discuta pe id-ul meu blondina_stefy si iti voi da cateva idei din propria experienta
Sincer imi pare raupt tine si sper sa-ti faci unul, sau mai multi/multe prieteni/prietene
ia-mi id-ul si o sa putem discuta mai detaliat blondina_stefy