anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Cum pot sa mai tin mai mult fara ca sa ejaculez in timpul actului sexual.
As vrea sa pot sa ma tin macar 8 minute.

7 răspunsuri:
| Cătălin12Mihai19 a răspuns:

Cand o faci de mai multe ori nu te mai exciti asa de tare si nu ejaculezi asa repede. Ai nevoie de exercitiu.

Brigaela
| Brigaela a răspuns:

Inca de cand incepi sa te masturbezi, in adolescenta, exersezi, la fiecare masturbare, auto-controlul. Pana iti incepi viata sexuala, vei putea sa te controlezi cat vrei tu.
Daca nu ai facut-o la timp, poti incepe oricand, exersand autocontrolul in timpul actelor sexuale si al masturbarilor. la inceput, poti avea nevoie sa intrerupi penetrarea ca sa te abtii, dar cu vointa, intelepciune si iubire, vei depasi aceasta problema si in 2-3 ani vei putea sa te abtii cat vrei tu, ca orice barbat

| MihaiNicu23 a răspuns:

Poti folosi un spray pentru intarzierea ejacularii de la sex shop sau cand faci sex te gandesti al altceva ori cand te apropii sa ejaculezi o scoti si continui cu sex oral sau stai asa cateva secunde, dupa iar continui.

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Nu durata actului sexual contează, ci preludiul.
Acordă toată atenția preludiului.
Este 90% din toată povestea.

| CodrutElian1990 a răspuns (pentru MihaiNicu23):

Corect spus, dar cu scosul si introdusul din nou e periculos, deoarece exista posibilitatea ca spermatozoizi sa fi ajuns in canalul urinar.

| CodrutElian1990 a răspuns (pentru anonim_4396):

Conteaza si durata, ca daca termina dupa 1-2 minute... e naspa de tot.

| CodrutElian1990 a răspuns:

Stii ce mi-a facut prima femeie cu care am facut sex? (Era femeie maritata). M-a masturbat pana am ejaculat. Nu stiu cati ani ai, de aceea nu vreau sa-ti recomand un paharel de tarie.