Uite ce se întâmplă dacă postezi pe TPU. Trebuie doar să ma întrebi, ştii doar că gasesc orice .
Gelozia este unul dintre cele mai puternice sentimente.Nu o poti controla dar o poti ignora.
Prin vointa, dar la 15 ani nu cred ca este vorba despre gelozie, trebuie sa scapi de toate complexele pe care le ai si sa nu te mai asemeni cu alte persoane, ca ala e mai cu mot sau ala e mai slab si nu stiu ce, poarta-te normal si nu mai da atentie altora. Ce simti tu atunci cand zici ca intervine gelozia?
Fa 2 lucuri :1 Spune-i ca esti geloasa :X si sa nu se mai dea la vreo alta fata blabla 2 Daca nu intelege despartete de el, apoi sa vezi cum vine in genunchi dupa tine :d asa am patit si eu ) functioneaza nu prea ma mai dau la altele
Gandeste pozitiv! Gandeste-te ca el te iubeste! Nu trebuie sa-ti strici relatia pentru niste prostii.
Bafta!
Foarte simplu, speriel pe prietenul tau odata ca daca mai face cv care te "." il lasi si sa vezi ca o sa ai rezultate,
Poate ca aceasta gelozie este cauzata de o persoana care ti-o cauzeaza in acelasi timp. Daca incerci sa ii arati indiferenta, el se va calma, va observa ca nu iti pasa, si va inceta. Funda?
Gandeste-te ca iubita ta e de incredere si tu te-ar insela nici odata.
anonim_4396 întreabă: