Si chiar vrei neaparat sa-l accepte?
Daca deja incep sa se lege de inaltime, nu cred ca vreun alt sfat te va ajuta sa-i faci sa isi schimbe parerea despre el.
Oricum, daca vrei, explica-le ca va iubiti, va intelegeti, tu ai o anumita varsta si nu poti sta in casa ca o maicuta. Te vor intelege ei, la urma urmelor si ei au fost de varsta ta si stiu ce inseamna.
Ai rabdare, daca vor vedea ca intr-adevar se merita sa ramaneti impreuna, vor renunta sa te tot tachineze.
Ce prostie! parintii tai inca trebuie actualizati. faptul ca are aceeasi inaltime ca tine nu e deloc o problema. dupa mine, mi se pare ca astea sunt doar pretexte deale lor doar ca sa nu fii cu un baiat.nu cred ca nu vor sa fii cu acel baiat, ci cu oricare. e normal, isi fac griji pentru tine, sa nu ti se intample ceva rau(chiar daca uneori exagereaza), stim cu totii cum e.cand esti fata, parintii nu suporta sa ai un iubit, te urmaresc, te suna mereu sa stie ce faci, blabla.nu e nimic iesit din comun. te sfatuiesc sa vb ff calm cu ei, sa le explici ca nu ti se va intampla nimic rau, si ca chiar vrei sa fii cu acest baiat. poate asa vor intelege ca numai esti copilashul lor, ci ca ai crescutsucces!
Oau, n-am mai auzit o idiotenie mai mare ca asta ca are aceeasi inaltime ca tine; Ar trebui sa le spui ca pentru tine nu conteaza asta si nici pentru ei nu ar trebui sa conteze atata timp cat te intelegi cu el si va iubiti; acesta este un motiv imaginar parintii ar trebui sa stie mai multe ca noi dar se pare ca nu este asa; fizicul conteaza prea putin, stii ambalajul acopera marfa dar nu o si vinde, sufletul unui om conteaza nu infatisarea. Eu te sfatuiesc sa le spui asta si daca vor sa te vada fericita va voi lasa in pace; daca ma insel atunci chiar imi pare rau nu stiu ce sa mai zic asa ceva nu este posibil din partea unor parinti; iti doresc numai bine si nu renunta la persoana iubita orice ar fi!
Nu stiu cati ani ai?! eu am 24 iar prietenul meu37(cu un copil si un divort in desfasurare)nici parinti meu nu-l vor dar cu timpul sa obisnuit ca vad ca eu sunt linictita si mereu zambesc dupa ce ma vad cu el.se obisnuiesc cu timpul daca te vad fericita
Anonim519 întreabă: