Baietii, de regula, sunt cam blegi...Sunt usor de "citit":incearca sa se dea "mari" cind esti in apropiere, o fac pe desteptii si cauta sa iti zimbeasca tot timpul.Cu toate acestea, asteapta sa faci tu primul pas si daca iti place de un baiat, e bine sa ai tu initiativa...
Ajutati-ma si pe mine va rog! imi place mult de un baiat, suntem foarte buni prieteni, la inceput credeam ca ma place(pentru ca se uita insistent, se dadea mare etc etc chesti din astea )ieseam impreuna afara radeam ne distram, uneori ne tachinam chesti de amici, dupa ceva timp el si-a facut o iubita, o prietena comuna(de-a mea si de-a lui )(daca era cu una ce nu o cunosteam nu-mi parea rau)acum s-au despartit dar el se poarta cu mine ca si cum aam fi mai mult decat prieteni...credeti ca ma place? ce sa fac? ajutati-ma va rog!
Am si eeu o problma: imi place de un baiat.nu stiu daca si el ma place.prima oara cand eu nu il placam. el se tot uita la mine.si de obicei in ochii mei.si acum mie imi place de el...si lui nu stiu daca ii mai place ca nu se mai uita cum se uita inainte dar tot ma baga in seama.a.si imi e cam frica sa vrobesc eu cu el....ma place sau nu?
Si eu sunt in siuatia ta mie imi place mult de un baiat, suntem foarte buni prieteni, la inceput credeam ca ma place(pentru ca se uita insistent, se dadea mare etc etc chesti din astea )ieseam impreuna afara radeam ne distram, uneori ne tachinam chesti de amici, dupa ceva timp el si-a facut o iubita, o prietena comuna(daca era cu una ce nu o cunosteam nu-mi parea rau)acum s-au despartit dar vb ta cand nu il placea ma privea si din astea si acum ca il plac...credeti ca ma place? ce sa fac? ajutati-ma va rog!
Sunt multe semne...
1) dintre 12 fete te alege pe tine sa stai cu el si cu inca un baiat
2) isi uita mereu cartile acasa(pretext pentru a sta mai aproape de tine0
3) te pune pe tine sa-i faci desenele la desen sau... sa faci alceva pentru el
4) iti cere mereu tema si te intreaba diferite cuvinte doar pentru a te auzi...
5)iti spune secretele lui...
6) sta doar in preajma ta
7) priveste mult si insistent...
etc. sunt multe semne
Si eu sunt in siuatia ta mie imi place mult de un baiat, suntem foarte buni prieteni, la inceput credeam ca ma place(pentru ca se uita insistent, se dadea mare etc etc chesti din astea )ieseam impreuna afara radeam ne distram, uneori ne tachinam chesti de amici, dupa ceva timp el si-a facut o iubita, o prietena comuna(daca era cu una ce nu o cunosteam nu-mi parea rau)acum s-au despartit dar vb ta cand nu il placea ma privea si din astea si acum ca il plac...credeti ca ma place? ce sa fac? ajutati-ma va rog!
Fetelor am j eu o problema.imi place ff tare de un baiat de la mine din cls. j eu nu stiu ce sa fac.adica cum imi dau seama daca ma place.pentru ca intr. o zi eram la fumat si m. a luat de gat, m. a dus intr. un loc unde numai era nimeni si a inceput sa ma sarute. j chestii din astea. dar in pauze si in tot timpul liber le i. a in brate si pe celelante fete din cls. j nu stiu ce sa mai cred. oare ma place? sau m. a sarutat doar sa vada cum reactionez dupa.niste sfaturi va rog fff mult pentru ca nu stiu ce sa mai fac deoarece tin ff mult la el. j eu cand il vad ca se i, a de altele plec din fata lui pentru ca imi face mai mult rauce credeti ca e bine sa fac.sa.i spun ca tin la el? atunci dc m-a sarutat?pls
Si mie imi place de un baiat.si sunt cu el...si anul trecut am fost impreuna dar ne-am despartzit, prietenele mele imi spun sa ma despart de el pentru ca numa isi bate joc de mine, dar nu stiu, adika...acum ma ia in brate, ma saruta, este foarte gelos daca se da cineva la mine, dar prietenele mele imi spun ca isi bate joc de mine, oare ce sa cred?
Am cunoscut un baiat care nu stiu se da drept un macho un durr unn de fapt ce nu e el asa mii se pare cand is in preajma luii Chair daca prietena mea spune ca in rest nu prea e asaFaza e ca cred ca incepe sa`mi placa de el! el sa da la minee si m-a intrebat daca vreau sa fiu cuu elll:X Ass vreaa Chiar ass vrea numaii ca mi se pare ca e genul care see da la toate fetele...si intr-un fell mi-ar fi parca ceva sa zicc DA si ceva sa zic Nu:O3
Voi ce ati face in locul meu? Pentruca asa am mai pierdut un baiat pe care il iubeam! Imi spuneti va rog orice raspuns care mi-ar fi de ajutor?
Va rog sa ma ajutati si pe mine am fost cu un baiat 3 luni si ne-am despartit toata lumea ne zice ca ne sta super bine impreuna dar ne-am despartit si mie imi palace in continuare de el si el in pauze ma tot prinde cu fund si am intreaba daca stau cu el la ore si tot felul de chestii din astea VOI CE ZICETI MA MAI PLACE?
As avea si eu o intrebare:imi place un baiat din clasa sunt in clasa 4 dar nu stiu cum sa fac sa aflu daca ma place sta cu doua banci in spatele meu si zambeste tot timpul cand ma vede sta pe langa mine dar o fata din clasa i-a zis ca il place. cum imi dau seama daca ma place?
Baietii au metode diferite de a arata unei fete ca o place depinde si de persoana lor unii se comporta urat cu ele [le alearga, le dau palme la fund(scuza-ti expresia), le jignesc etc.] pentru a se face remarcati altii se comporta frumos cu ele(le intreaba daca vor sa iasa la un suc, le conduc acasa etc)...
Pai pentru inceput se uita la tine foarte intens. Apoi incearca sa se bage in vorba cu tineIncearca din rasputeri sa te cucereasca din priviri si pun pe altii sa te intrebe daca il placi sau nu... cel putin asa mi s-a intamplat mie:d. Apoi va veni sa te cheme afara si pan la urma iti va lua si numarul de telefon:p. Sfatul meu e sal intrebi daca vreti sa fiti impreuna sau nu! orice ar fi fi curajoasa pentru ca orice s-ar intampla nu e sfarsitul lumii... dragostea sa cum vine asa si pleak
Pai, depinde de comportamentul fiecaruia. Baietii se incadreaza in 2 categorii: cei care pentru a`ti dovedii ca te plac iti sp lucruri frumoase[chestii] sh cei care le e rusine sa vb cu tine, cei care nu te baga in seama, se dau mari cand te vad[atunci trenuie sa faci tu primul pas]. Pt ca il iubesc si nu stie:ALIN:Xsper ca sh el sa ma placa.doar ca la el sa fie al doilea caz[citeshte mai sus]
KaryKarinuta întreabă:
anonim_4396 întreabă:
SimSim196 întreabă:
linarkfts întreabă: