| yourfriend_1956 a întrebat:

Cum pot sa-mi dau seama cand un baiat ma place?
Care sunt semnele?

Răspuns Câştigător
| mihalitza a răspuns:

Baietii, de regula, sunt cam blegilaughing...Sunt usor de "citit":incearca sa se dea "mari" cind esti in apropiere, o fac pe desteptii si cauta sa iti zimbeasca tot timpul.Cu toate acestea, asteapta sa faci tu primul pas si daca iti place de un baiat, e bine sa ai tu initiativa...

211 răspunsuri:
| xGloryaax a răspuns:

Eu plac un baiat dar nu stiu daca si ewl ma place fetele din clasa de la mine spun ca ii place de alta fata dar nu stiu ce sa cred va rog ajutati-ma mereu ma intreaba daca merg cu el acasa ma tachineaza cateodata uneori visez ca ma saruta.va rog spuneti-mi daca ma place!

| xGloryaax a răspuns:

Pai si eu sunt cam confuza in legatura cu un baiat din clasa de la mneu va spun semnele si voi imi spuneti raspunsul:ma intreaba daca vreau sa merg cu el acas, ma cam tachineaza,imi zambeste tot timpul dar la scoala nici macar nu ma baga in seama fetele de la mine din cls spn ca lui ii place de alta fata dar stiiti si voi ca lumea asta e cam rea si nu stii ce sa mai crezi si cand mergem acasa eu, prietena mea, si el o jigneste pe prietena mea dar pe mine nu.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Salut CINE MA POATE AJUTA SI PE MN
am un baiat in clasa care imi place f mult chestia e ca stie toata clasa ca il plac.mie mi se pare ca ma plaace deoarece sta tot timpul cu mine imi ia apararea cand a fost iarna fiecare baiat care imi facea boteyul el se ducea si il batea m-a intrebat daca am prieten dar nu stiu daca asta ew un semn deoarece asa isi mai batea joc si de o alata fata cea mai buna prietena a mea o intreba daca are prieten in preyenta mea bineinteles si apoi yicea ca e cu ea multi yic ca ne potrivim dar eu nu stiu am rugat o prietena sa il intrebe daca ma place si fata aia nu l-a intrebat dar dupa jum de an a venit si mi-a spus ca el place alte fete din clasa dar eu SAUNT IN DUBII DEOARECEel imi vb mult sta tot timpulk cu mine se muta de fiecare datA IN spatele, meu IAR CEL MAI IMPORTANT cel maibun prieten al lui imi tot spune ca ma iubeste eu am creyut ca in gluma dar baiatul care il plac de fiecare data cand yice asta incearca sa il opreasca si se supara VA ROG ajutati-ma SI PEC MN NU STIU DACA MA PLace

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Eu nu prea am experiente cu baietii, dar 80%din amicii mei sunt baieti si sunt destul de diferiti, stiu cum gandesc dar cel masi bine dupa parerea mea e sa il intrebi si sa ii spui serios ca daca e are de gand sa bisi bata joc de tine sa iti spuna din prima ca nu te place, si daca nu te place asta nu e un ostacol mai are marea pestewinking sau cum e vorba aia laughing)

| xGloryaax a răspuns:

Pai...scz dar nici eu nu stau cu dragostea prea bine eu cred ca tec place daca te tachineaza sau alte chestii se uita la tine ciudat si insistent cam asa

| CranK71 a răspuns:

Pai din experienta mea de a fi baiat si mie imi place de o fata si mi-e frica sa ii spun in fata ca o plac astept sa faca ea primul pas sa ma intrebe ea lucruri putin mai personale si sa stea mai mult cu mine si de abia dupa acea ii marturisesc ca o plac la fel cum zice mihaita baieti sunt mai blegi

| kiki_4007 a răspuns:

Pai la intrebari din astea mie mi-ar place sa stiu parerea baietilor.numai asa putem sa ne dam seama ce e in mintea lor.deci rugati-i pe ei sa raspunda.in unele povesti de aici e atat de evident. Dragostea orbeste.Dar totusitongue.Eu ma gasesc "in aceeasi oala".Cu un baiat destul de timid.Stiu ca ma place.si dupa cum au zis unii baieti pe aici.si ei ca si noi asteapta.deci depinde de noi, fetelehappy

| JustinLoveBianka a răspuns:

Sunt de acord cu cine a zis "Vorbeste urat cu tine ca sa te bage in seama" e complet adevarat, ca si mie mi se intampla. Un baiat din scoala care e cu 3 ani mai mare ma face in toate felurile si normal cai zic si eu cateva, dar verisorul meu (e in clasa cu el) mereu imi spune ca ma place, ca vrea sa se combine cu mine. Partea cu placutul o cred dar aia cu combinatul so creada el.

| Ðÿdy a răspuns:

Dragi fete, am vazut ca aveti foarte multe probleme si am vazut o problema serioasa.O fata a scris ca ii placea de un baiat si nu stia daca si lui ii place de ea si cand le-au dat vacanta ea l-a sarutat apoi baiatul statea tot pe inv.
Poate ca baiatului ii placea de ea si nu avea cum sa ai spuna chiar daca l-a sarutat sau poate baiatului ii place de ea dar ii mai place de alta fata si nu dorea sa ii suna fetei care la sarutat pentru. ca stia ca ei ii placea de el.(Florina)(daca mai vreti sfaturi de la mine flory. jude)

| Ðÿdy a răspuns:

Iti dai seama candel se da mare pe langa tine, vrbeste frumos cu tine, etc

| Dianaaa94 a răspuns:

Da e foarte complicat,si mie imi place de un baiat,care e foarte frumos,si le place la ft multe fete de el ok dar se baga cu mine in seama, ne ciondanim mereu tot timpul gaseste motive de a ma striga, se uita foarte des la mine, si cu niste ochiilove struck ce sa cred?happy

| anonim_6937 a răspuns:

Nimic din ce ati spus voi nu se compara cu "cazul meu".La ore se intampla sa se tot uite la mine si nu are nici o expresie a fetei. ideea e ca mie mi-a placut de el si dupa aceea mi-a trecut, acum imi place de alt baiat...voi ce credeti?

| bubulina_6056 a răspuns:

Pai da... cunosc si eu de aprox 2 saptamani un baiat si...nu stiu daca ma place sau nu.cand trece pe langa mine mereu ma saluta si ma alinta spunandu-mi "zuzica". daca stau pe banca vine langa mine si imi zice sa ma dau mai incolo ca sa stea si el. daca ma vede suparata vrea sa afle ce am patit. si cand vede ca vb cu alt baiat incearca si el sa se bage in seama cu alta fata.cand intru pe mess mereu ma baga in seama si vb cu mine chiar si o ora incontinuu. daca ma supara cineva imediat se ia de cel care ma suparat. oare ma place?

| clauditza1999 a răspuns:

Si eu am o problema asemanatoare.E un baiat care de obicei cand ma uit la el imi zambeste, si pana nu ma uit alt undeva el de obicei ma priveste.Nu ma respinge si de obicei vorbim si ne amuzam.Acum nu stiu ce sa zic mie imi plk de el si nu stiu daca si lui ii plk de mine.Voi ce ziceti? Aaa. si mai e o fta de care fuge pentru ca i se pare f urata si el ii face cu ochiul dar imi zice ca vrea doar sa faca baza de ea.

| Ramona_8906 a răspuns:

Baiatul pe care il plac eu, incuraca mereu cuvintele cand vb cu mine si rade singur de prostia lui. E misto nu?

| elena_8638 a răspuns:

Pai eu sunt fata si nici eu nu stiam cum sa imi dai seama daca ma place dar nu l-am intrebat nici pe el dar nici nu m-am dat la el sau ceva de genu l-am lasat impace si cand a vazut ca se uita la corpul meu, vb ca mine, imi zice vorbe frumoase si asa mi-am dat seama. sper ca ideea mea sa iti fie de folos. K la mine a mers :de ex dupa 2 zile m-a luat am discutat si mi-a cerut prietenia.succes!

| AllyutSsa a răspuns:

Daca un baiat se uita insistent la mine si ma ajuta cateodata dar nop prea vb unul cu altul inseamna ca ma place?big grin ca nop mai si ce sa cred pentru ca unii imi spun ca dap si altii ca nop...

| ttina a răspuns:

Pai cred ca ii place compania ta, si la tine cere prima data ajutoru.

| alexa93p a răspuns (pentru anonim_4396):

Daca el spune ca o place pe colega mea de banca si sta numai cu mine sinu ma lasa in pace asta inseamna ca ma place sau ca vrea s-o faca pe colega de banca geloasa?

| alexa93p a răspuns (pentru anonim_4396):

Da dar se poate sa fie si pisalog sau daca a nins sa ti promita ca iti da zapada sau ceva de gen?

| DayLin7 a răspuns:

Eu sunt aproape sigura c ma place un baiat de mine din clasa. Dar totusi e un semn care imi da de gandit... Face glume proaste cu toat fetele in afara de mine. Cred ca e bine.Eu cred ca cel mai evidente atunci cand te tachineaza pe tine in mod special. Aunci iti pai pune intrbarea'DE ce EU?'"

| AnaBonteanu a răspuns:

Pai, iti dai seama in felul in care se uita latine. Baieti sunt can prostuti... straight face, uni baieti cand plac o fata, o enerveaza. Alti se comporta prea frumos. Dupa mine, acestea sunt semnele.
Bafta!

| nuby a răspuns:

Iti dau un sfat.Nu stiu daca o sa iti foloseasca. Daca ai mai avut un prieten (B1)inainte sa iti placa de baiatul respectiv(B2).Baietii chiar daca se despart de tine o fac fiindca au vazut o fata mai frumoasa.Dar le trece si se intorc la tine.Deci:spune-i lui B1 ca iti place de B2, B1 te va ajuta fiindca inca tine la tine si te va ajuta ca sa te faca fericita.Dar sa iti zic ceva cu care te vei lamuri pentru totdeauna: DACA PLACI PE CINEVA SI EL TE PLACE! Daca iti place cum arata prietena ta azi si ei ii place cum arati azi.Fiindca oamenii se vad reciproc cu aceiasi ochi.Succes.

| cristimx a răspuns:

Pai se ia de tine, incearca sa te improsioneze facand pe baiatul rau...

| Tyya23 a răspuns:

ITI spun eu :
-prima data cand ai aflat ca te place a fot de la un coleg de al lui
-incepea sa te gandesti intens la el
-pentru un timp i uita de el
-incepea sa te faca sa razi
-tiai amintit din nou de el
-in pauze la soala canta in gluma i te mentiona si pe tine in cantec
-te loveste des ca sati atraga atentia
-zambeste frumos
-daca mergeti la teatru (asa mi s-a intamplat mie)lovea scaunul pe care erai asezata te tragea de par iti punea coarne
-pana la urma toate acestea mentionate mai sus se repetau
-dar paharul fu umplut cand iti trage intentiont incat sa-ti vina sa vesi
ASA MI SE INTAMPLA SI MIE
(dar ori e prea pierdut incat nusi da seama ce face, ori asta e nebun)

| aly200059 a răspuns:

Daca te place thinking iti dai seama foarte usor cand te tachineaza mai mult decat e necesar sau cand vb k el se balbaie sau vb prostii:*:*

| alexutza001 a răspuns:

Si eu plac un baiat din clasa.Fotbalist! Mereu le tachineaza pe fete, dar atunci cand se da el smecher la mine vine primul.Acum dupa ce a aflat,, ca-mi place de alt baiat'' sta mai mult pe langa mine.Adica el sta in fata, eu stau in spate.Si el cel mai mult timp petrece in spate.Si ma tachineaza mereu.Si la fiecare ora de sport daca iese in fata sa prezinte ceva trece si cand se mduce si cand se intoarce pe langa mine.Si ma loveste cu umarul in umar.Zambeste si ser uita des la mine.E cam neatent.Un fel de,, tantalau''. Daca ma place, probabil la infuriat mult faza aia cu cica imi place de altcineva.Dar nu-i adevarat.Doar incercam sami apar o prietena.

| Neamu_Ioana_1998 a răspuns (pentru mihalitza):

Chiar.

| Cristea_Oana_1998 a răspuns:

Pai nu stiu daca sunt niste semne pe care putem sa ti le enumeram noi.mai bine i-ti dai singura seama

| noragami123 a răspuns (pentru anonim_4396):

Si aici la fel..numai ca la mine el nu era pregatit pentru o relatie..plus e un baiat serios si eu il iubesc in continuare si el la fel si daca nu mai e nimic eu nu ma dau chiar asa batuta ...sunt sanse sa se intoarca..depinde cat timp ai fost cu el laughing)))

Întrebări similare