anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Cum pot sa-mi dau seama daca iubitul meu ma iubeste sau daca vrea doar sa faca sex cu mine si dupa sa ma lase? El mi-a zis ca ma iubeste ca ca ma va astepta(momentan nu ne putem intalni pentru ca el nu e tara si vine abia la vara)...sunt virginahappy

4 răspunsuri:
| tyana a răspuns:

Pai in primul rand nu trebuie sa te grabesti cu sexul. Daca vine in tara in aceasta vara asta nu inseamna ca trebuie sa faceti sex imediat, chiar daca intre voi exista sentimente puternice.Lasa timpul sa treaca pana cand esti convinsa ca dragostea lui e sincera pentru tine. Daca te iubeste nu o sa-l pierzi pentru ca desi nu o spun, barbatii adora femeile care cedeaza mai greu.happy

| Barajag a răspuns:

Daca sunteti prieteni de putin timp, consider ca ar trebui sa va cunoasteti mai bine, nu poti sa stii ce este in mintea lui. Oricum faci ce-ti dicteaza inima.Bafta!

soothe
| soothe a răspuns:

E prea complicat. Ca sa te 'aiba" o sa-ti spuna orice. Dar nimeni nu iti garanteaza ca nu o sa te lasa vreodata, nici chiar el.

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Eu unul odata ce as face sex cu o fata normal ca nu as mai lasa`o... as cere mai mult si tot mai mult... devine ca un drog rolling on the floor

deci nu prea cred ca te-ar lasa imediat big grin