| Diana10000 a întrebat:

Cum pot sa-mi dau seama daca un baiat ma place? E foarte chipes va rog ziceti-mi repede ca mor dupa el sa stiu daca ma place.Voi cum va imbracati la inceput de scoala? Va place scoala? Aveti iubit sau iubita? Va multumesc mult pentru tot sa stiti ca dau funda.Cn vrea sa raspunda.Cel mai bun raspuns primeste funda.Pup dulce!

Răspuns Câştigător
| truefriend a răspuns:

Păi poți să-ți dai seama ca un baiat te place prin simplul fapt că se uită la tine și îți zâmbește ori îți face din ochi. Și dacă mai și vorbiți din când în când e perfect.
Păi eu la început de ani o să mă îmbrac cu o fustă, cămașă, cravată și pantofi :d.
Mie una îmi place școala, și da am un iubit. Și ne înțelegem super >:d<.

P.s : Unii băieți pot fi și timizi, deci nu-ți face griji că nu vine la tine să vorbiți sau altceva. :*

Sper să te-am ajutat

5 răspunsuri:
| Miza a răspuns:

1. Prin faptul cum te priveşte, vorbeşte cu tine. sunt mici indicii care te pot aduce la el puppy dog eyes. ATENŢIE! Dacă un băiat îţi face cu ochiul sau îţi zîmbeşte nu e neapărat că te place! Dar dacă şi vorbeşte şi se comportă frumos cu tine. e clar! love struck

2. Bluză albă, pantaloni de blugi lungi, o pereche de cizmuliţe primăvară-toamnă, părul desprins şi puţin ondulat cu placa, cu o cordeluţă şi un machiaj uşor cu creion, bej pentru ochi, rimel şi un balsam roz deschis pentru buze.

3. URĂSC ŞCOALA!

4. Nu, nu am. dar în schimb am cei mai buni prieteni. O gaşcă de 25 de prieteni. happy

5. Fundiţă? puppy dog eyes.

| NutellaFinetti a răspuns:

Salut!
Iti dai seama daca un baiat te place daca,vorbeste cu tine si iti zambeste de cele mai multe ori,rade la glumele tale.
De exemplu,este un baiat care imi zambeste mie de cele mai multe ori, vorbeste cu mine, si pe mess sau facebook, poate ma place stiu si eu. Poti incerca si tu asta sa observi si iti dai seama dupa comportament
Nu prea imi place scoala dar ma obisnuiesc cu ideea,
Si nu am iubit, dar sper ca nici nu mai dureaza mult pana sa am unul:*
Succes si incearca sa te descurci cu tot happy:*

| alma17 a răspuns:

1)Daca te priveste insistent daca vorbeste frumos cu tine daca rade la glumele spuse de tine acum depinde si de la persoana la persoana.2)La inceput de scola ma imbraccu o camasa albastra sau gri inca nu m-am hotarat o pereche de jens negri o vestuta neagra si ma incalt ori cu tenisi albastri depinde de ce camasa iau pe mine sau opincute din catifea cu maro si rosu.3) nu am iubit. 4)de voie de nevoie trebuie sa ne ducem la soala

| CrazyKiss a răspuns:

Dupa felul in care se poarta cu tine!
Cauta sa fie mai tot timpul pe langa tine, iti face complimente, se asaza langa tine, incearca sa te atinga, iti zambeste.
Sau poti sa il intrebi direct, daca il placi atat, nu pierzi nimic, si asa sti sigur.
Nu sunt la scoalahappybig grin
Nu am iubit, am "prieten".

| gleta a răspuns:

Păi ce sa spun in primul rind incerca sa te imprietenesti cu acel bait pentru ca sa iti atraga atentia i n al doiela rind incerca sa i spui complimente crede-ma la baiatezi asta le palce foaret mult