| VanessaVaneeXo a întrebat:

Cum pot sa-mi fac fostul gelos?
Adica stiu ca mai tine la mine si eu la fel, dar vreau sa-l fac sa-l doara!
Fundaa!
P.s: nu vreau raspunsuri gen:nu rezolvi nimic cu gelozia!

Răspuns Câştigător
| TkeL a răspuns:

Cel mai dureros lucru e sa-l faci sa realizeze ca tea pierdut cu adevarat.Cel mai dureros lucru pentru un barbat este sa-l faci sa-si dea seama ca esti fericita fara el, ca e mai bine fara el.Iti spun din propria mea experienta ca pentru un baiat e sfasietor.Dar cel mai dureros lucru este sa-i spui sa devi prietena cu el, sa-i spui ca vrei sa ramaneti doar amici, si cand va mai vedeti asa sa fiti foarte fericite si sa vorbiti foarte cald cu el.Isi va da seama ce a pierdut si asta o sal doara si mai mult. Ignoranta? Poate, dar nu in toate cazurile, sunt foarte multi baieti orgoliosi(nu sunt unul dintre ei) care daca te comporti rece fata de ei, ei se vor comporta si mai rece cu tine.
Dar cel mai bun sfat pentru mine e sa nu il faci sa sufere.Asa sunteti voi fetele sa faceti sa sufere.Ce rost are? Daca il iubeste cum poti sa faceti persoana iubita sa sufere? Numi imaginez cat de rele sunteti voi fetele.

8 răspunsuri:
| Zenithf a răspuns:

Am vrut sa-ti zic ca nu rezolvi nimic cu gelozia, dar mi-am dat seama ca as fi gresit zicand asta.

| IloveME a răspuns:

Incearca sa te vada mereu cu zambetul pe buze, mereu fericita!
O schimbare de look s-ar putea sa-l faca sa te vada cu alti ochii, mai frumoasa! incearca sa incepi o noua relatie, iar pe el ignora-l complet!
Nu cred ca exista durere mai mare!

| Danaberciu a răspuns (pentru TkeL):

Știi din propria experiență? laughing)

| TkeL a răspuns (pentru IloveME):

Cel mai dureros lucru e sa-l faci sa realizeze ca tea pierdut cu adevarat.Cel mai dureros lucru pentru un barbat este sa-l faci sa-si dea seama ca esti fericita fara el, ca e mai bine fara el.Iti spun din propria mea experienta ca pentru un baiat e sfasietor.Dar cel mai dureros lucru este sa-i spui sa devi prietena cu el, sa-i spui ca vrei sa ramaneti doar amici, si cand va mai vedeti asa sa fiti foarte fericite si sa vorbiti foarte cald cu el.Isi va da seama ce a pierdut si asta o sal doara si mai mult. Ignoranta? Poate, dar nu in toate cazurile, sunt foarte multi baieti orgoliosi(nu sunt unul dintre ei) care daca te comporti rece fata de ei, ei se vor comporta si mai rece cu tine.
Dar cel mai bun sfat pentru mine e sa nu il faci sa sufere.Asa sunteti voi fetele sa faceti sa sufere.Ce rost are? Daca il iubeste cum poti sa faceti persoana iubita sa sufere? Numi imaginez cat de rele sunteti voi fetele.

| mona a răspuns:

Iesi cu altul, fa asa incat sa te vada cu el

| Azµre a răspuns:

Nu te complica, îți vei strica tu singură imaginea!

| Anonymous112 a răspuns:

Spune-i ca estia cum cu unul bogat etc. Teai indragostit de el de prima data. Si ca l-ai invitat la tine acasa. V-a functiona! Funda?

| 456deea a răspuns:

Iesi cu altul sarutativa in fata lui

| ada1999 a răspuns:

Daca mai tine la tine...atunci o sa-l doara foarte tare daca o sa te vada cu altcineva fericita! Deci gaseste pe altcineva si fa chestii de genu imbratisari sarutari rasete cad e el prin preajma! Eu cam asa cred ca l-ai face sa sufere! Mult succes!