Pai normal ca nu o poti intreba vrei sa facem sex? o iei incetul cu incetul initial ii spui ca tu simnti nevoia sa treci la urmatoarea etapa si daca si ea simnte lucrul asta, daca raspunsul e negativ ii spui ca nu conteaza asa mult pentru tine acest lucru doar ca, tu crezi ca v-ar apropia mai mult :*bafta
Bună.
"raspunsuri de ciobani„? O plătești ca să facă sex cu tine?
Dragostea fizică trebuie să vină de la sine, nu cerută, nu cerșită, nu constrânsă, da?
De râs este faptul că nu reușești săo faci să își dorească o relație intimă cu tine!
Nu uita, folosește prezervativul.
Pa, pa.
Acum ai decoperit ca ai puta si ai accesat TPU cu pretentii de cioban. Daca esti atat de " finut" si de capabil, de ce nu-ti folosesti acel cap pe care-l tii pe umeri? Toti suntem in stare sa jignim pe cineva, dar trebuie sa intelegi ca un raspuns, pe care tu il ceri, nu-l vei primi decat la nivelul la care tu intrebi. Poate ca prietena ta te va intelege, daca o intrebi direct pe ea. Bafta.
Aceasta nu se intreaba, ea vina d ela sine..insa dupa cite se vede tu doresti sa o folosesti doar.
Asta:,,Buna. Hai sa ne *****. Peste 2 ore dupa ce ai facut ***: Mi s-a rupt prezervativul. Ba da' cati ani ai tu de te gandesti de acum la sex? :/ eu una nici acu n-am facut sex si am 16 ani. Pff... to young; D
Spune-i asa baiete vrei sa te f** in gura sau in p***a si vei vedea ca va accepta
beausingurlamasamea întreabă: