anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Cum pot sa-mi uimesc iubitul cu ceva nou?

Răspuns Câştigător
Antonia_4818
| Antonia_4818 a răspuns:

Ai dansat pentru el, asa... ca o cadana, sexy...provocator?!
Trezeste-l pupici in jurul buricului..., apoi ofera-i micul dejun la pat...winking

9 răspunsuri:
PsihoSex
| PsihoSex a răspuns:

Addenda:. nu-l blamati pe Castorel! toate sondajele demonstreaza ca, la ambele sexe, a face sex in 3, e intre primele 5 fantezii ale oamenilor! +, variatii pe aceeasi tema...si, nu numai!

mlm
| mlm a răspuns:

Buna, parerea mea este ca il poti uimi si printr-o coafura noua sau printr-o tinuta adegvata momentului in care va aflati, il poti uimi si prin comportament(fii mai pasionala)incearca sa faci ceea ce nu ai mai facut pana acum si care crezi tu ca il va face sa isi piarda mintile; In general noi femeile avem destule metode de a ne face placute important este sa vrem.Bafta.

cristian
| cristian a răspuns:

Invata ceva pozitii noi daca vrei sa-uimesti.
Pentru asta uite aici www.break.com/index/28-days-of-kama-sutra-positions.html -

| CAsToReL a răspuns:

Gaseste o tipa de care el este atras, si fa astfel incat sa faceti sex toti 3. nu o sa te paraseasca niciodata, si o sa aprecieze toata viata ca ai facut asta pentru el.

| jolie_3446 a răspuns:

Gatesti ceva bun (dragostea trece prin stomac) si iti cumperi ceva sexy (portjartier, corset etc.). Sigur il dai pe spatewinking

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Cu sex

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Prin sarurari lungi si magaieri tandre dupa care o portie de sex extraordinara

| anonim_1645 a răspuns:

SUPER TARE...CAsToREL...happy

| Albastrika a răspuns:

Lol.Castorel...numai de la un barbat putea venii raspunsul astalaughing)... Eu ti-as da un alt sfat insa : cumpara-ti o tinuta din latex sau pvc, ceva provocator... amenajeaza camera deosebit.cateva lumanari ce dau o lumina difuza... si. fa-ti aparitia...