Deocamdata, slava Domnului, cel putin in Romania nu exista asa ceva. Sunt cativa nebuni care imprastie panica, dar nu trebuie bagati in seama, fiindca mint cu nerusinare.
Eu sunt copil am 12 ani.Stau doar pe strada mea si la 10-20m departare de poarta mea. Asa este cel mai bine
Exista multa prostie! Daca o sa iti ia organe sigur nu o sa ia creierul! doamne fratele meu astea sunt decat zvonuri idioate... si cand eram eu mai mic erau si nu ma rapit nimeni e o prostie care baga frica in oameni, sunt mai multe ozn-uri adevarate decat rapitori de organe... naiba romanu nu stie nici sa citeasca da sa mai scoata organele fara sa le afecteze? tampenii lol
Inca nu am auzit sa se fure copii pentru organe.A fost un caz la Sighisoara unde se spuneau ca 3 tineri au fost omorati pentru organe de 3 calugari si un politist.Iti poti da seama cum ieseam seara la plimbare ca ne uitam la fiecare in parte sa nu cumva...doamne fereste, si la final o prostie.O minciuna imprastiata in tot orasul ducand la spaima fara nici un rost.Deci nu prea ai avea de ce sa iti faci griij.Dar totusi ai grija cu cine stai de vorba pe strada in ziua de azi ca nu se stie.
In Romania nu prea gasesti asa ceva si incearca sa nu vorbesti cu strainii e cel mai bine nu mai crede in ce spun copii spun decat sa te sperie si eu pateam la fel cand eram mik
Iti garantez ca nu vei avea parte de asa ceva si crede ma ca si pe vremea bunicii tale exista astfel de zvonuri mai mult fabulatii si povesti de adormit copii decit ceva real asa ca bucura te de copilaria de care ai parte si vei fi foarte fericit
Mai rău e că mulţi copii sunt furaţi pentru carne. Trăim vremuri grele şi unii sunt săraci şi duc lipsă de proteine.
Pe de altă parte, carnea de copil e dietetică: are foarte puţin colesterol.
Lynes, cazul din Severin este evident inventat, iti poti da seama din prima clipa. Doar n-o sa crezi o asemenea tampenie, ce naiba, e la mintea cocosului ca e prosteala pe fata
Nu exista asa ceva a fost doar un zvon raspandit pe internet de niste idioti care nu aveau ce face. Acesta stire falsa fost preluata de postul OTV si prezenta ca stire pe bune.
Tasplantul de organe nu este o chestie care se face la colt de strada, in primul rand intre donator si primitor trebuie sa exista o anumita compatibilitate, care este determinata in urma unor analize, de cele mai mult ori donatorul si primitorul trebuie sa fie rude ca sa existe acesta compatibilitate. Operatia de transplant in sine este o operatie foarte complicata pe care nu prea o face orice medic chirurg (de multe ori cei care fac aceste operatii sunt profesori doctori in medicina, oameni foarte pregatiti, cu venituri mari si dedicati meserieie lor care nu s-ar cobora niciodata la nivelul unor infractori). In plus o astfel de operatie necesita o sala de operatie si un laborator de analize cu foarte multe dotari care nu se gasesc decat in cateva spitale mari din tara. Gandeste-te ca sunt alte activitati care aduc multi bani infractorilor cu ar fi drogurile, traficul de persoane, prostitutia, taxele de protectie, jafuri de banci etc care nu necesita personal de o inalta calificare si teste complicate de compatibilitate, aceste infractiuni sunt mult mai atragatoare pentru infractori, decat traficul de organe. De ce sa-ar apuca cineva de o chestie aproape imposibil de facut?
Eu zic sa stai linitit(a) pentru ca sansele sa fii rapit(a) pentru prelevare de organe sunt 0.
Daca intr-avedar il omora pe ala de 17 ani, si era adevrat, nu avem mai si noi uatoritati in tara, SRI, pana mea se ocupa de ei, Filaje chestii, ca sa ii inhatze, tu ce crezi? Doar n-o sa lase niste montrii in viata... Si @Brigaela ziceai tu ceva, ca, daca nu preleva organele in spital numai are ce face cu ele, PS: iti dai seama ca au si ei o lada frigorifica. Zvonuri! Cred ca nici in China unde baietii se fura, nu se ompoara in halul asta.
Mik3l, si lada frigorifica tine loc de pedicul vascular, de insertii nervoase si alte detalii anatomice necesare?
@MiK3L OK inteleg ca au o lada frigorifica si ca poate stiu cum sa scoata organul etc. Dar odata prelevat organul respectiv de unde gasesc traficatii persona care are nevoie de el, este compatibila si este dispusa sa participe la asa asa ceva si toate astea in timp record pentru ca organul sa mai ramana viabil?